7800x3d işlemci ile kullanacağım ama almışken iyisi olsun diyor insan bütçe de var 8k kadar ne önerirsiniz ben kendim araştırıp bunları buldum da daha başka seçenekler varmıdır
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
www.sinerji.gen.tr
www.incehesap.com
Thermalright Frozen Warframe Pro 360 Black ARGB 360mm Intel-AMD Uyumlu Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yeni genel pompa ve soğuk plaka tasarımı, sessiz pompa çalışması ve aşağıdaki özellikleri sunar ağır ısı yüklerini CPU’dan radyatöre hızlı bir şekilde aktarır
Thermalright Peerless Vision 360 ARGB BLACK
Birden fazla formatta özelleştirilebilir animasyonlu GIF’leri/videoları destekler, düşük gecikme süresi ile 60 Hz’lik akıcı yenileme hızına sahiptir
DeepCool LT720 RGB 360mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
DeepCool LT720 RGB 360mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Lian Li Galahad II Trinity Performance 360mm Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu (G89.GA2P36W.01) - incehesap.com
Lian Li Galahad II Trinity Performance 360mm Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu (G89.GA2P36W.01) fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıkla
MSI MPG CORELIQUID P13 360 WHITE 360 mm Beyaz ARGB GEN2 2.1 LCD ekranlı Sıvı İşlemci Soğutucusu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI MPG CORELIQUID P13 360 WHITE 360 mm Beyaz ARGB GEN2 2.1 LCD ekranlı Sıvı İşlemci Soğutucusu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr