❌İndirim Bitti! Asus A32 Plus Tg ARGB Siyah 4x120mm ARGB Fanlı Atx Kasa 4.711 TL

Alpha45

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,279
Kullandım çok geniş çalışması çok kolay ve güzel Bi kasa fiyatı cidden güzel

Kasa topladım 3 ay önce yoksa alırdım alınır bence 4x fan bile o kadar eder iyi fiyat

Msi mag pano da 4 bine düşmüş bu kasa çok geniş duruyo diye panoyu tercih ettim

Son 1 yılın en düşük fiyatı, bu fiyata güzel bir kasa olduğunu düşünüyorum ihtiyacı olan değerlendirebilir.
matx anakartim bu kasada kotu dururmu sizce

Lian li V100R mı önerirsiniz bu kasayı mı? V100r hoş duruyor ama fiyatlar yakınken performans, kalite daha önemli.

Lian li fanlardan üst kalmaz mı ki hocam
Fanlar ayrı mevzu hocam v100r bütçe için yapılmış bir kasa tam hatırlamasamda fanlar gerçek lianli kalitesinde değil diye biliyorum. Ha şahsi olarak 2 kasayıda alsam kendi fanlarımı takacagım için a32 hem görünüş olarak hem ferahlık olarak daha iyi olur diye düşünüyorum

Fanlar ayrı mevzu hocam v100r bütçe için yapılmış bir kasa tam hatırlamasamda fanlar gerçek lianli kalitesinde değil diye biliyorum. Ha şahsi olarak 2 kasayıda alsam kendi fanlarımı takacagım için a32 hem görünüş olarak hem ferahlık olarak daha iyi olur diye düşünüyorum
Doğrudur o zaman reis kasa dediğin gibi biraz daha ekonomik kalıyor ama fanlar seviyesinde güzeldir diye düşündüm.

Asus tuf gt501 kasa var bende onu da düşünebilirsiniz ikinci el uygun bulabilirseniz tank gibi kasa.

Geri