Yeni monitör aldım, Asus Tuf VG27AQ3A displayporttan 60 hz açıldı hz yükseltmek istediğimde (144,180) ekran gitti ve geri gelmedi. Hdmi ile bağladım şu an 144 hz kullanıyorum, bunu çözmemin bir yolu var mı, displayportum arızalı olabilir mi ?
Teşekkür ederim. Evet, kendi orijinal kablosu ve tuhaf bir şekilde displayporta taktığımda OSD ayarları çok kısıtlı, bana sıfırlama seçeneği bile vermiyor. Hdmi takılı iken OSD sıfırlaması yaptım ama sorun devam ediyor. Şunu eklemeliyim monitör 2k.Hayırlı olsun, iyi günlerde kullan.
Sorun tuhafmış, kendi orijinal kablosunu kullandın değil mi? Monitörü, OSD ayarlarından sıfırlayıp tekrar dener misin?
OSD menüsünden oc seçeneği yok, diğerlerini yaptım görüntü alamıyorum.osd menusunden oc acılıyorsa onu acıp dene bir de nvidia denetim masasından çözünürlük sekmesinde 2kyi sec yenileme hızı ayarlanıyorsa oradan bir bak
Anladım, zaten onda da 8 den başka seçenek yok.Çıkış renk derinliği kısmını kastetmiştim "bcp" olan.
benim monitorumde smart od diye bir mod var mesela, osdni paylaşır mısınOSD menüsünden oc seçeneği yok, diğerlerini yaptım görüntü alamıyorum.