North Bayou Nb F7 Ergonomic Rgb Aydınlatmalı V2026 Monitör Standı (32-60 Inch) 3689 TL

4Vaqrant

80+
Reaksiyon skoru
38

Bir kaç ay önce 4.5-5.5 arasıymış fiyatı amazonda ziraatin 3500/250 kampanyası + 3 taksit var. Koçtaş 3999 tl taksit yok 550 world puan var. H100 alacaktım stok bitmiş bu indirime girmişken ağırlık desteği rgb si derken bunu seçtim, ürün hakkında tecrübem yok.

Ben aldim yaklasik 1 aydir kullaniyorum. Kurulumu kolay ve baya saglam kaliteli malzemeli bir urun. Bilginiz olsun urun amazonda da var ve taksit imkani var.

Ekler

• 19916.webp
    19916.webp
    572.5 KB · Hit: 287
Mgmgmfldld buna da mı rgb takmışlar. Yeteeerrrr. Yeteeeeeerrrr
Tam buna benzer bir yorum yapacaktım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Rgb koyunca hemen o ürün oyuncu bilmemnesi oluyor çok cringe

Bayadır bu ve benzerlerine bakıyordum ara ara g9 monitör için lazım 20kg kapesitesi için tercih edilir, rgbsi benim icin önemsiz fiyat iyi düşürmüşler, başka alacağım üründe vardi 5bin tl geçtim iş bankasi 500 maxipuan verecek

Bayadır bu ve benzerlerine bakıyordum ara ara g9 monitör için lazım 20kg kapesitesi için tercih edilir, rgbsi benim icin önemsiz fiyat iyi düşürmüşler, başka alacağım üründe vardi 5bin tl geçtim iş bankasi 500 maxipuan verecek
Güzel kombo olmuş hocam, güle güle kullanın. Açıkcası ben de hem paylaşmak için hem de daha iyi bir kombo çıkar mı? diye konuyu açmıştım maximum kartım yok benim için 3500/250 ziraat iyi bir seçenek hala maalesef.

Yeni 32” sipariş ettim, f80 yeter mi bundan almak gerekir mi ne dersiniz?

Geri