80.000 TL Ye Kadar Laptop Önerisi

film-dizi diyorsan 60hz e takılma çünkü mousepad ile kullanacaksın ve fark etmiyorsun 60hz oldugunu.

direk macbook al. Pro alabilirsen 2.elde proya yönel ekranı ve sesi harika. Airlerde yine yeterli durumda.

batarya süresi zaten mükemmel ben 2 haftadır mısırda tatildeyim günde 2-3 saat iş yapıyorum macbook air m5 ile, 5 günde bir falan sarja takıyorum :D

ekranı yansıtması benim için problem değil ya günde 1 kere şarja taksam yeter eğer kronik bir sorunu yoksa benim kullanım amacıma göre bence zenbook daha mantıklı gibi geliyo sen ne düşünüyorsun? bir de pek 2. el işine girmeyi sevmiyom biliyon mu sakat iş
yani sakat olup olmamasi size bagli. Eger direk windows'a kitleyen bir durum yoksa ben macden ilerlerim amma size bagli.

sunlari okuyabilirsiniz: https://www.bestlaptop.deals/articles/asus-zenbook-16-review?location=us

film-dizi diyorsan 60hz e takılma çünkü mousepad ile kullanacaksın ve fark etmiyorsun 60hz oldugunu.

direk macbook al. Pro alabilirsen 2.elde proya yönel ekranı ve sesi harika. Airlerde yine yeterli durumda.

batarya süresi zaten mükemmel ben 2 haftadır mısırda tatildeyim günde 2-3 saat iş yapıyorum macbook air m5 ile, 5 günde bir falan sarja takıyorum :D
ben aslında yaptığım dizi film oyun internette gezinme ya mesela canım ister birgün full dizi film izlerim canım ister birgün full oyun oynarım değişiyo yani maclerde oynayabileceğim oyun yok doğru düzgün o biraz sıkıntı işte o yüzden aklım karıştı az para vermiyoruz sonuçta

oled ve oyuncu laptobu:https://www.itopya.com/asus-rog-zep...IJIbqToO44ok0vwKskJn-Oc-qVRxd3k1kzMpV7x-Uwbo6

Tek sıkıntısı var 16 gb rami geliştiremiyorsun
hmmm acayip cazip etti beni bak şimdi beynim sıfırlandı biliyormusun 16 gb şu anlık pek bir problem yaratmaz ama ilerde sıkıntı yaratabilir ama rtx 5050 olması beni çok cazip etti
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

oled ve oyuncu laptobu:https://www.itopya.com/asus-rog-zep...IJIbqToO44ok0vwKskJn-Oc-qVRxd3k1kzMpV7x-Uwbo6

Tek sıkıntısı var 16 gb rami geliştiremiyorsun
Yani 3k ve oled ama 5050 ama kesinlikle macten daha iyi bie oyun performansın olacaktır ve çok ağır oyun oynadığını düşünmedim bide oyun oynamadığın zaman sıfır sessizlik oluşur bu laptopta
bunu aldım bir kenara bakıcam

Son düzenleme:
hmmm acayip cazip etti beni bak şimdi beynim sıfırlandı biliyormusun 16 gb şu anlık pek bir problem yaratmaz ama ilerde sıkıntı yaratabilir ama rtx 5050 olması beni çok cazip etti
Evet 16 gb olması kötü ve geliştiremiyorsun 5050 olması macten baya iyidir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bunu aldım bir kenara bakıcam
hocam zen book s16 olabilir yeni çıkan
Bundan 23 saat pil süresi varmış
buraya bakabilirsiniz ve oynayacağınız cs 2 lol mc cyberpunk bile oynatıyormuş yani oynayabilirsiniz bu sessizlik ince olması ve pil süresi bakımından daha iyi ve çoğu oyunu da oynatabilir ve 32 gb ram ama ağır hikayeli oyun oynayım arkada çok sekme açık bırakmam diyorsanız asus rog zaten o da oyun hariç sessiz bir laptoptur.Yani Mac ile çok bilgim yok ama bu laptoplar maclerden oyunda daha iyi performans göstereceğine eminim

Hocam ben bunu buldum oled 2k+ hemde 5070i var oyun hariç sessizlik oluşur ama oyun oynarken tabii ki 5070 çalışacağı için biraz ses olur ve 24 gb ram ve bunu geliştirebiliyorsun ram ve ssd açısından

Geri