- Reaksiyon skoru
- 788
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Uyarı aldıysa değil, kaç tane uyarısı olduğunu görsen benden önce sen müdahale ederdin![]()
3 tane ban yedim bu fazlamı?
Uyarı aldıysa değil, kaç tane uyarısı olduğunu görsen benden önce sen müdahale ederdin![]()
ban yemekle bence bir insanın niyeti ölçülemez3 tane ban yedim bu fazlamı?
ama genede adminler ilgileniyor özellikle mehmet abiban yemekle bence bir insanın niyeti ölçülemez
abi senin genede hakkın ödenemez hep ilgileniyordun ama forumda sizden daha çok üyelerden dolayı isteniyor kuralBahsettiğim şeyin özeti şudur: Üyelere tahmin edebileceğinizden ÇOK daha iyi niyetli davranıp tölerans tanıyoruz. Fakat bu tölerans suistimal ediliyor.
Yöneticimiz üyeyle dalga geçiyorken bunu bekleme be reis.
aynen forumu bırakan çok kişi oldu gerçekten çok işe yarıyan kişilerİlk başta burada olan çoğu üye ya banlı ya gelmiyor neden acaba
Dostum bu tür bomboş konuları kapatıyoruz tüm eleştirel konuları da alıp kaydediyoruz. Bunlarla ilgili yüzlerce örnek var yani önce katıldığınız forumun kısa sürece neler yaptığına bir bakın! düşüşte şu bu o lafları kendinize saklayın, çünkü aksine istatistiksel olarak yükselişteyiz. Konular ve tartışmalar da gayet seviyeli.Bir konuda
Forum düşüşte.
Forum eski değerini kaybediyor
Forum kötüleşti gibi yazılar olan her konu kapatılıyor veya kilitleniyor.
Bilgisayar konusunda forum tartışması çıksa konu kapanıyor veya kilitleniyor. Mağdur olan Konu Sahibi.
Bu tür yazıları neden kaldırıyorsunuz?
Garip olan şeyse bu dediklerinin gerçek olması.
Forumu düzeltip şikayetleri dikkate almak yerine kapatmanız kötü.