Neden konular kapatılıyor?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Gelelim Efe'nin sorusuna. Maalesef iyi bir niyet göremiyorum, gizlilik için uyarıları açıklamıyorum fakat zirvelere oynadığını söyleyebilirim. Mantıken bu uyarı sayısında olan birinin zaten ceza alması gerekirken yine aynı kişi forumun kuralları sıkı diye şikayet edince çelişki oluyor bahsettiğim konu budur.

Konular neden mi kapanıyor :D Birkaç cahil bir araya geliyor ve tartışma 27 sayfa sürüyor :D Orada tartışacaklarına birine yardım etseler bi yararları olur ama ,anlamıyorlar.

Gelelim Efe'nin sorusuna. Maalesef iyi bir niyet göremiyorum, gizlilik için uyarıları açıklamıyorum fakat zirvelere oynadığını söyleyebilirim. Mantıken bu uyarı sayısında olan birinin zaten ceza alması gerekirken yine aynı kişi forumun kuralları sıkı diye şikayet edince çelişki oluyor bahsettiğim konu budur.
uyarı aldıysa ama genede düzelebilir forumda nece uyarı alıp düzgün olan kişiler vardır ve ben onun kötü davranış sergiledini görmedim

uyarı aldıysa ama genede düzelebilir forumda nece uyarı alıp düzgün olan kişiler vardır ve ben onun kötü davranış sergiledini görmedim
Uyarı aldıysa değil, kaç tane uyarısı olduğunu görsen benden önce sen müdahale ederdin :)

Mehmet abi o bug gene oldu haberin olsun .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uyarı aldıysa değil, kaç tane uyarısı olduğunu görsen benden önce sen müdahale ederdin :)
Kaç uyarıda ban yeniyor ?

Ekler

• IMG_20200821_181746.jpg
    IMG_20200821_181746.jpg
    251.9 KB · Hit: 40
Forumu üyelerin davranışları belirler. Forumu oluşturan şey üyelerdir, foruma gelenlerin çoğu zaten sorularına cevap bulmak için geliyor. Şimdi bu kitle baskın durumdayken her soruya cevap beklemek haksızlık oluyor, bunun şikayeti doğru değil.

Üyelere olan davranışlarda belirler bir forumu

Günlük forum içi isyan işte xd

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri