teşekürler ama önceki konunun kapatılması çok saçma oldu siz daha iyi bilirsiniz ama ailem cahil vb konular bile kapatılmayıp büyürken bizim normal bir şekilde forumun gelişmesi için açtığımız konuların kapatılması biraz garibime gitdiEleştirmenizde sakınca yok. Fakat gelip bu arkadaşın yaptığı gibi kurallar neden sıkı diyip onlarca uyarı puanına sahip olursanız iyi niyet göremiyorum.
bu konuyu bence onun açması haklı bir nedenDaha yeni bu konularla ilgili bir şey paylaştın ve şimdi oradaki konulardan birini açıyorsun anlayamadım seni kanka
abi orada neden mesaj gelmemesinden daha çok forumun eksiklerinede yönelmiştikAksine açtığın o konuyla birlikte yardım için açılan bir konunun daha önüne geçip kendinle çelişmiş oluyorsun, umarım anlatmak istediğimi anlıyorsunuzdur.
ama yan hesabımla açtım 2 hesabdanda konuya gelmeleri biraz takmamayı ve az kişi olmasını gösterir çok saçma şeyler yazanlarda oluyorduÇünkü gönderide bahsettiğiniz konunun başlığı düzenlendi. İsteyen istediği konuya cevap verir. Yok ona ilgi geliyor buna gelmiyor gibi bir davranış diğer konuları açanlara saygısızlık oluyor.
Kuralların sıkılaşmasından şikayet edip duruyorsun. Kuralların uygulanmasında garip olan nedir? Ki rapor sistemine en ufak şeyi bile raporlayarak bizi oyalıyorsun.
üyeler düzgün deilse bunlar düzgün deil diye atmamak gerek düzeltemye çalışmak gerekForumu üyelerin davranışları belirler. Forumu oluşturan şey üyelerdir, foruma gelenlerin çoğu zaten sorularına cevap bulmak için geliyor. Şimdi bu kitle baskın durumdayken her soruya cevap beklemek haksızlık oluyor, bunun şikayeti doğru değil.