tatonosxxl
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,539
forumu eleştirmezsek düzelemezler düzelmezlersede birileri kalmaz burada zaten rambo gibi iyi kullanıcılar oyüzden çıktıSeninde aonun Silivri olacak
forumu eleştirmezsek düzelemezler düzelmezlersede birileri kalmaz burada zaten rambo gibi iyi kullanıcılar oyüzden çıktıSeninde aonun Silivri olacak
az önceki konuda tartışma yoktu gayet güzel eleştirioduk ama kitlendi bende anlamadımTartışma çıkan konuyu kilitlemeyip ne yapmalarını bekliyorsunuz?
Hangi konu? Link atabilir misiniz? Hakaret olmadığı sürece veya taraflardan biri rahatsız olmadığı sürece konular kilitlenmiyor.az önceki konuda tartışma yoktu gayet güzel eleştirioduk ama kitlendi bende anlamadım
ne kızışması aslında adminler çok ilgili konudaki bazı insanlar bilgisiz gibime geliyor mesela mehmet yılmaz abi herşeye yetişiyordu"Ortalık kızışıcak"
Kaç kere rapor edildiğimizi yada ne için rapor edildiğimizi öğrensek daha güzel olamaz mı yoksa onun yerine uyarı mı yapıyorsunuz ?Ki senin bu konuda şikayet etmeye maalesef hakkın yok. Uyarı puanlarına baktığımda bunu anlayabiliyorum.
uyarı puanına nereden bakabilirm ?Ki senin bu konuda şikayet etmeye maalesef hakkın yok. Uyarı puanlarına baktığımda bunu anlayabiliyorum.
teşekürler ama eleştirmemizde bir sakınca yok değilmi ?Uyarı aldığınızda mesaj gelir.