Neden konular kapatılıyor?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Evet dostum sürekli oluyor. Eğer hakkında kesinlikle negatif konuşmamamız gereken markalar falan varsa söyleyin laf etmeyelim o markalara.

Eleştirmenizde sakınca yok. Fakat gelip bu arkadaşın yaptığı gibi kurallar neden sıkı diyip onlarca uyarı puanına sahip olursanız iyi niyet göremiyorum.
teşekürler ama önceki konunun kapatılması çok saçma oldu siz daha iyi bilirsiniz ama ailem cahil vb konular bile kapatılmayıp büyürken bizim normal bir şekilde forumun gelişmesi için açtığımız konuların kapatılması biraz garibime gitdi

Aksine açtığın o konuyla birlikte yardım için açılan bir konunun daha önüne geçip kendinle çelişmiş oluyorsun, umarım anlatmak istediğimi anlıyorsunuzdur.

Daha yeni bu konularla ilgili bir şey paylaştın ve şimdi oradaki konulardan birini açıyorsun anlayamadım seni kanka

Daha yeni bu konularla ilgili bir şey paylaştın ve şimdi oradaki konulardan birini açıyorsun anlayamadım seni kanka
bu konuyu bence onun açması haklı bir neden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aksine açtığın o konuyla birlikte yardım için açılan bir konunun daha önüne geçip kendinle çelişmiş oluyorsun, umarım anlatmak istediğimi anlıyorsunuzdur.
abi orada neden mesaj gelmemesinden daha çok forumun eksiklerinede yönelmiştik

Forumun yoneticileride düzelmeli dilini tam bilmeyen bir adam anlamadım yazınca normal yazmamali mesela

Çünkü gönderide bahsettiğiniz konunun başlığı düzenlendi. İsteyen istediği konuya cevap verir. Yok ona ilgi geliyor buna gelmiyor gibi bir davranış diğer konuları açanlara saygısızlık oluyor.

Çünkü gönderide bahsettiğiniz konunun başlığı düzenlendi. İsteyen istediği konuya cevap verir. Yok ona ilgi geliyor buna gelmiyor gibi bir davranış diğer konuları açanlara saygısızlık oluyor.
ama yan hesabımla açtım 2 hesabdanda konuya gelmeleri biraz takmamayı ve az kişi olmasını gösterir çok saçma şeyler yazanlarda oluyordu

Kuralların sıkılaşmasından şikayet edip duruyorsun. Kuralların uygulanmasında garip olan nedir? Ki rapor sistemine en ufak şeyi bile raporlayarak bizi oyalıyorsun.

Çok merak ettim ortalama ne kadar sıklıkla rapor atıyorum?
Onuda yazın yazabiliyorsanız.

Forumu üyelerin davranışları belirler. Forumu oluşturan şey üyelerdir, foruma gelenlerin çoğu zaten sorularına cevap bulmak için geliyor. Şimdi bu kitle baskın durumdayken her soruya cevap beklemek haksızlık oluyor, bunun şikayeti doğru değil.

Forumu üyelerin davranışları belirler. Forumu oluşturan şey üyelerdir, foruma gelenlerin çoğu zaten sorularına cevap bulmak için geliyor. Şimdi bu kitle baskın durumdayken her soruya cevap beklemek haksızlık oluyor, bunun şikayeti doğru değil.
üyeler düzgün deilse bunlar düzgün deil diye atmamak gerek düzeltemye çalışmak gerek

Üyeler düzgün değil demedim. Yardım isteyen kitle yardım eden kitleye göre çok daha fazla. Yardım etmek isteyen kitle azınlık olduğu için herkes her konuya yetişemez, burada günde binlerce konu açılıyor.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri