Rx6600 Ekran Kartı Coil Whine

pwoin.

80+
Reaksiyon skoru
31
arkadaşlar ürünün garantisi bitti 2. el olarak aldım gaming gen tr üzerinden alınmış bi üst model ile değişim istesem oluyor mu bu benim canımı çok sıkıyor

Coil whine tarzda ekran kartının performansını etkilemeyecek tarzda nedenlerden dolayı öyle değişimler yapmazlar
Zaten ekstrada ürünün garantisi bitmiş

arkadaşlar ürünün garantisi bitti 2. el olarak aldım gaming gen tr üzerinden alınmış bi üst model ile değişim istesem oluyor mu bu benim canımı çok sıkıyor
Hem cw çoğunlukla kabul edilen bir iade sebebi değil hem de garantisi bitmiş. Yani anlayacagın boyle bir şey yok

Ekler

• fıstık.webp
    fıstık.webp
    104.5 KB · Hit: 18
Normalde coil whine değişim sebebi değil. Bide garantisi bitmiş ha :D

Coil whine tarzda ekran kartının performansını etkilemeyecek tarzda nedenlerden dolayı öyle değişimler yapmazlar
Zaten ekstrada ürünün garantisi bitmiş
birisi yazmıştı iade almıştı ondan sordum sadece garantim yok onu danışmak istedim ne mal insanlar var akılları sira dalga geçiyorlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle değişim iste hatta yerine rtx5090 göndersinler.
sana oyle mi yaptılar dostum

birisi yazmıştı iade almıştı ondan sordum sadece garantim yok onu danışmak istedim ne mal insanlar var akılları sira dalga geçiyorlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sana oyle mi yaptılar dostum
Yok Garantin olsaydı değişim yaparlardıda iade yapmazlar belki yanlış görmüşsündür yada gerçekten iade edebilen kişi şanslı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,409
Üyeler
198,754
Son üye
Michael Knight

Geri