❌İndirim Bitti! Phılıps Evnıa Monitörler 1000-2000-4000-10000 ₺ Aralığı

Bence sen bana evrak atma. Yazdığın yazıyı bir 5 kere daha oku. Yazdığın şeyin ana konusu itopya adlı kurumun ceza alması üzerine. Ben ürünümü alayım yoluma bakayım yaptıkları şey çokta umrumda değil ben kendime bakarım diyen kişi THH'ye verir. O kurumun sana bir tane ürünü vermesini bir "ceza" olarak görüyorsan o senin mantığın. İtopya adlı kurumun yaptığı fiyat hatasından ceza almasını istiyorsan yeri THH değil. Boş vatan millet sakarya edebiyatı yaparak nefsinizi kandırmayın.
Ceza alması üzerine değil uğraşması ve devlete savunma vermesi üzerine. İptal ettik ama şu sebeple ettik demesi üzerine resmi şekilde. Sonuçta bana bu savunmayı vermiyorlar. İptal ettik fiyat hatalı diyorlar ama neden fiyat hatalı? Kaç saat hatalı kalmış. Neden 5-6 saat içinde iptal edilmemişte 12-13 saat sonra iptal edilmiş. Bunların savunmasını paşa paşa verecekler. Ayrıca fiyat hatalarının resmi bir cezası bulunmamakla beraber ilgili olan Rekabet ve Reklam Kurumlarına ve cimer üzerinden Ticaret Bakanlığına ayrı şikayet oluşturubilir sadece. Bunlarıda yapacağım yasal olarak endişen olmasın. Sen dert edip kafana takma.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dostlar yanildiginiz nokta şu.
Her ildeki tüketici hakem heyetleri farklı.
Bu sebeple aynı üründe bile farklı sonuçlar çıkmakta.
Bilenler bilir 3 sene önce Migros 2100₺ olan Airfryeri 799₺'ye satmıştı.
Hatta sabah mağazadan teslim alanlar sonrası.
Sonrası malum migros iptal etti.
Bizde yine konuda böyle konuşup thh'te verdik.
Benim başvurup "satıcıyı maddi yönden zora sokabilir" gibi tam hatırlamıyorum ama buna benzer bir gerekçe ile reddedildi.
Bazı arkadaşların başvurusu ile kabul etti.
Hatta başvurusu kabul edilen arkadaşlara firma dava açtı.
Onların avukat ordusu vardır. Eğer kazanirlarsa bütün dosya masrafını siz ödersiniz.
Bu riskleri bilerek başvurun.
Ek olarak fiyat hatası olur insanlık halidir.
Yani burda firma iyilik yapar gönderirse ne güzel.
Gondermezse böyle ugrasmazdim.
Diyeceksiniz ki sen niye başvurdun.
O olayda bir sürü insan sabah gidip teslim aldı ürünü.
Ya herkese ver ya da kimseye verme.
Bende zaten alanlar oldu diye başvurdum.
Bunları zaten biliyorum o davayı kazandım. Uyaptan mahkeme sonucumu indirdim atayım. Bütün dosya avukat evrak giderleri migrosa girdi. Ticaret Mahkemesine yaptıkları itiraz reddedildi kısacası.

Ekler

• 1000089812.webp
    1000089812.webp
    422.7 KB · Hit: 142
  • 1000089810.webp
    1000089810.webp
    406.2 KB · Hit: 143
Son düzenleme:
Ceza alması üzerine değil uğraşması ve devlete savunma vermesi üzerine. İptal ettik ama şu sebeple ettik demesi üzerine resmi şekilde. Sonuçta bana bu savunmayı vermiyorlar. İptal ettik fiyat hatalı diyorlar ama neden fiyat hatalı? Kaç saat hatalı kalmış. Neden 5-6 saat içinde iptal edilmemişte 12-13 saat sonra iptal edilmiş. Bunların savunmasını paşa paşa verecekler. Ayrıca fiyat hatalarının resmi bir cezası bulunmamakla beraber ilgili olan Rekabet ve Reklam Kurumlarıa ve cimer üzerinden ayrı şikayet oluşturubilir sadece. Bunlarıda yapacağım yasal olarak endişen olmasın. Sen dert edip kafana takma.
Gece yarısı sipariş oluşturmuşsun, gece 4,5'te otomatik iptal gelsin diyorsun. Yani çok ilginç kafalar. Şöyle bilgili gibi konuşuyorsun ya, sensin :) Bende hata kusura bakma hatalı fiyatlı bir fritöz için bu kadar uğraşan birisine laf anlatıyorum, kendimden özür diliyorum. Anlayana 1 cümle yeter, anlamayana bir kütüphane bile boşa gider. Kimse THH'ye hiçbir zaman gitmeyin demiyor, gitmeninde adabı var deniyor. Sen her fiyat hatalı ürünü kaçırınca elin ayağın titriyor THH'ye veriyorsun anladığım kadarıyla. Bu ülke ne suçluları dışarı saldı ve salıyor oda hukuk buda hukuk. Hukuktaki açıkların izin vermesi bunun doğru olduğunu göstermiyor. Bu mantıkla ben birilerine zarar vereyim, milletin malınıda çalayım sağlam avukatlarım var aradan yol alayım bu beni suçsuz yapar. Önemi olan insanın kendi vicdani iç hukukudur. Hukuk dediğin şey insanlar tarafından oluşturulmuş bir düzen Tanrı oluşturmadı bunu kusursuz olamaz. Buda "anlayana" çok şey ifade ederde senin hiç anlayacağını zannetmiyorum. Bu benim son yazımdı, zaten söyleyeceğim herşeyi söyledim tekrara ve vakit israfına gerek yok. Söylediğin şeylerdede hatalar varda hiç düzeltip kendimi yoramayacağım ben daha konuya bakmıyorum bilgin olsun.

Uygunsuz Dil
Gece yarısı sipariş oluşturmuşsun, gece 4,5'te otomatik iptal gelsin diyorsun. Yani çok ilginç kafalar. Şöyle bilgili gibi konuşuyorsun ya, sensin :) Bende hata kusura bakma hatalı fiyatlı bir fritöz için bu kadar uğraşan birisine laf anlatıyorum, kendimden özür diliyorum. Anlayana 1 cümle yeter, anlamayana bir kütüphane bile boşa gider. Kimse THH'ye hiçbir zaman gitmeyin demiyor, gitmeninde adabı var deniyor. Sen her fiyat hatalı ürünü kaçırınca elin ayağın titriyor THH'ye veriyorsun anladığım kadarıyla. Bu ülke ne suçluları dışarı saldı ve salıyor oda hukuk buda hukuk. Hukuktaki açıkların izin vermesi bunun doğru olduğunu göstermiyor. Bu mantıkla ben birilerine zarar vereyim, milletin malınıda çalayım sağlam avukatlarım var aradan yol alayım bu beni suçsuz yapar. Önemi olan insanın kendi vicdani iç hukukudur. Hukuk dediğin şey insanlar tarafından oluşturulmuş bir düzen Tanrı oluşturmadı bunu kusursuz olamaz. Buda "anlayana" çok şey ifade ederde senin hiç anlayacağını zannetmiyorum. Bu benim son yazımdı, zaten söyleyeceğim herşeyi söyledim tekrara ve vakit israfına gerek yok. Ben konudan uzuyorum.
Bence yanık kremi sür ve uza. Sabah iptal gelebilirdi. Öğleden sonra 15-16 arası arandım. Şuan bile site üzerinde hazırlanıyor olarak gözüküyor. Haksız hukuksuz bir işlem yaptığımı düşünmüyorum devletin kanunu var. Etiket fiyatı ne ise o fiyattan ürünün teslimi sağlanır diye. O zaman market çalışanı etiketi değiştirmeyi unuttu diye markettende ürünü etiket fiyatından almaya çalışma. Etik değil. Bu ülkede ne etik. Firmanın ücretsiz iptallerle yaptığı PR reklam çalışması mı? Fritöz davasını kazandığım gibi bunu kazanırım veya kaybederim. Bu seni ilgilendirmiyor. Benim ne iş yaptığımı ne ile uğraştığımı hangi alanla ilgilendiğimi bilmiyorsun. Hukukla uğraşmak davalara katılmak benim için sorun değil. Tanımadığın insanlarla ilgili yok çocuk yok elin titriyordur vs. saçma sapan ithamlarda ve varsayımlarda bulunman aşırı komik.

Bence yanık kremi sür ve uza. Sabah iptal gelebilirdi. Öğleden sonra 15-16 arası arandım. Şuan bile site üzerinde hazırlanıyor olarak gözüküyor. Haksız hukuksuz bir işlem yaptığımı düşünmüyorum devletin kanunu var. Etiket fiyatı ne ise o fiyattan ürünün teslimi sağlanır diye. O zaman market çalışanı etiketi değiştirmeyi unuttu diye markettende ürünü etiket fiyatından almaya çalışma. Fritöz davasını kazandığım gibi bunu kazanırım veya kaybederim. Bu seni ilgilendirmiyor. Benim ne iş yaptığımı ne ile uğraştığımı hangi alanla ilgilendiğimi bilmiyorsun. Hukukla uğraşmak davalara katılmak benim için sorun değil. Tanımadığın insanlarla ilgili çok çocuk yok elin titriyordur vs. saçma sapan ithamlarda ve varsayımlarda bulunman aşırı komik.
"Yanık kremi sür ve uza" Şu lafı benim yüzüme karşı edebilme ihtimalin dünya üzerinde yok abicim. Burası yazılı bir mecra, sen hukuk profesörüsün ama ben sana çok mahkeme görmüş birisi olarak bilgilendirme bırakayım bu yazdığın yazıyı öznel olarak değerlendirip ceza alacağın hakimler var. Ki ben öyle çok ceza yiyen gördüm. Sen kendine bir meşgale bul. Bir fritözünü alabilmek için alp dağlarını tırmanma. Hatalı fiyatlı ürün alıncada gelmeyince bu kadar elin ayağın titremesin. Gerçi "yanık kremi sür ve uza" yazan birinin eğitim düzeyi max ne kadar olabilir? Orası ayrı bir konu. Neyse vaktimi fazla israf ettim seninle, benim için hataydı. Klavye başına geçince zaten herkes ya celal şengör oluyor ya ilber ortaylı. Sen rol kesmeye devam, biz yolunu kapatmayalım. :D

Son düzenleme:
"Yanık kremi sür ve uza" Şu lafı benim yüzüme karşı edebilme ihtimalin dünya üzerinde yok abicim :D Burası yazılı bir mecra, sen hukuk profesörüsün ama ben sana çok mahkeme görmüş birisi olarak bilgilendirme bırakayım bu yazdığın yazıyı öznel olarak değerlendirip ceza alacağın hakimler var. Ki ben öyle çok ceza yiyen gördüm. Sen kendine bir meşgale bul. Bir fritözünü alabilmek için alp dağlarını tırmanma, enerjini faydalı işlere ver. Hatalı fiyatlı ürün alıncada gelmeyince bu kadar elin ayağın titremesin.
Benim ne elim ayağım titrer nede senin gibilerden korkarım. Yüzüne karşıda söylerim. Seni buradaki kimsenin THH başvurup başvurmaması yasal hakkını arayıp aramaması alakadar etmez. İsteyen başvurur isteyen başvurmaz. Konuya gelipte baltalaman sonucu değiştirmez. Ayrıca abicim derken? Karşındakinin yaşını bile bilmiyorsun. 😂 Elim ayağım titriyor şuan görmen lazım öyle böyle değil 😂 Gidebilirsin abicim müşterilerini mağdur eden şikayetvarda şikayetlerle dolu itopyayı savunduğuna göre vizyonun ve misyonun tamamlanmıştır. 😊

Benim ne elim ayağım titrer nede senin gibilerden korkarım. Yüzüne karşıda söylerim. Seni buradaki kimsenin THH başvurup başvurmaması yasal hakkını arayıp aramaması alakadar etmez. İsteyen başvurur isteyen başvurmaz. Konuya gelipte baltalaman sonucu değiştirmez. Ayrıca abicim derken? Karşındakinin yaşını bile bilmiyorsun. 😂 Elim ayağım titriyor şuan görmen lazım öyle böyle değil 😂 Gidebilirsin abicim müşterilerini mağdur eden şikayetvarda şikayetlerle dolu itopyayı savunduğuna göre vizyonun ve misyonun tamamlanmıştır. 😊
Yüzüme karşı söylemek istersen bana mesaj atman yeterli, yanına bordo bereni ve pompalı klavyeni almayı unutma; ek olarak duvara yapışan vakumlu oklarınıda al ihtiyacın olur :D

Ceza alması üzerine değil uğraşması ve devlete savunma vermesi üzerine. İptal ettik ama şu sebeple ettik demesi üzerine resmi şekilde. Sonuçta bana bu savunmayı vermiyorlar. İptal ettik fiyat hatalı diyorlar ama neden fiyat hatalı? Kaç saat hatalı kalmış. Neden 5-6 saat içinde iptal edilmemişte 12-13 saat sonra iptal edilmiş. Bunların savunmasını paşa paşa verecekler. Ayrıca fiyat hatalarının resmi bir cezası bulunmamakla beraber ilgili olan Rekabet ve Reklam Kurumlarına ve cimer üzerinden Ticaret Bakanlığına ayrı şikayet oluşturubilir sadece. Bunlarıda yapacağım yasal olarak endişen olmasın. Sen dert edip kafana takma.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunları zaten biliyorum o davayı kazandım. Uyaptan mahkeme sonucumu indirdim atayım. Bütün dosya avukat evrak giderleri migrosa girdi. Ticaret Mahkemesine yaptıkları itiraz reddedildi kısacası.
Görselleri kaydettim. Çok işime yarayacaklar. Emsal kararlarla birleşince bayağı güçlü bir rapor oluşturdum GPT Plus ile. Dümdüz sipariş verdim gelmedi iptal edildi diye girmemek lazım konuya. İlk mesajınızla beraber bu görselleri toplayıp sipariş görüntüleriyle birleştirdim şimdi kesin olarak iptal edildi statüsüne geçmesini bekliyorum.

Olay İtopya'nın başına patladı artık başka şirket yapsaydı bu gereksiz olayı onu THH'ye verecektim. 2021 Sinerji'de aynı durum olmuş ve adam hakkını almış.

İptal gelir uğraşmak isteyen uğraşsın thh mhh chh shh dhh ile konu çok uzamış bırakın kim ne yaparsa yapabiliyorsa yapamıyorsa yapsın yapmasın

İşin kötü tarafı 3-4 gün insanların parasını kullanmak için böyle şeyler yapılması üzücü.

Arkadaş gece 00.24 de kim fiyat düzenlerki hatalı girilsin. Hadi girildi hepsi hatalı girilmiş. Fiyat hataları birinde 8 kat birinde 6 kat bile bile yapılıp 3 4 gün parayı işlemek içinmi yapıyolar. Ödemesi vardı yarına onun içinmi yaptı anlamıyorum.

Bence de bazı sitelerde de özellikle yanlış fiyat girip üste çıkıyorlar bildiğiniz üzere. Parayı işletme muhabbeti varsa bunlar hukuksuz işlerdir. Çünkü rutin haline gelmeye başladı bu olay. Alıcılarda paramı işletiyorlar mı vb gibi sorular doğuruyor haklı olarak. Ki belirli bir süre kredi kartı limitini dolduruyor vb vb alıcı mağdur genel olarak. Bilinçli yapılıyorsa sıkıntı

kargoya verilecek gelecek diyenlerle iptal olacak diyenler tartışıyor neye tartışıyonuz yarmayın adamı

Bence de bazı sitelerde de özellikle yanlış fiyat girip üste çıkıyorlar bildiğiniz üzere. Parayı işletme muhabbeti varsa bunlar hukuksuz işlerdir. Çünkü rutin haline gelmeye başladı bu olay. Alıcılarda paramı işletiyorlar mı vb gibi sorular doğuruyor haklı olarak. Ki belirli bir süre kredi kartı limitini dolduruyor vb vb alıcı mağdur genel olarak. Bilinçli yapılıyorsa sıkıntı
Kredi kartı ödemelerinde firmanın hesabına ödediğin paranın geçebilmesi için 1 aydan fazla bir süre geçiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,491
Üyeler
198,985
Son üye
pr0ton

Geri