boeasy
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,110
Ceza alması üzerine değil uğraşması ve devlete savunma vermesi üzerine. İptal ettik ama şu sebeple ettik demesi üzerine resmi şekilde. Sonuçta bana bu savunmayı vermiyorlar. İptal ettik fiyat hatalı diyorlar ama neden fiyat hatalı? Kaç saat hatalı kalmış. Neden 5-6 saat içinde iptal edilmemişte 12-13 saat sonra iptal edilmiş. Bunların savunmasını paşa paşa verecekler. Ayrıca fiyat hatalarının resmi bir cezası bulunmamakla beraber ilgili olan Rekabet ve Reklam Kurumlarına ve cimer üzerinden Ticaret Bakanlığına ayrı şikayet oluşturubilir sadece. Bunlarıda yapacağım yasal olarak endişen olmasın. Sen dert edip kafana takma.Bence sen bana evrak atma. Yazdığın yazıyı bir 5 kere daha oku. Yazdığın şeyin ana konusu itopya adlı kurumun ceza alması üzerine. Ben ürünümü alayım yoluma bakayım yaptıkları şey çokta umrumda değil ben kendime bakarım diyen kişi THH'ye verir. O kurumun sana bir tane ürünü vermesini bir "ceza" olarak görüyorsan o senin mantığın. İtopya adlı kurumun yaptığı fiyat hatasından ceza almasını istiyorsan yeri THH değil. Boş vatan millet sakarya edebiyatı yaparak nefsinizi kandırmayın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bunları zaten biliyorum o davayı kazandım. Uyaptan mahkeme sonucumu indirdim atayım. Bütün dosya avukat evrak giderleri migrosa girdi. Ticaret Mahkemesine yaptıkları itiraz reddedildi kısacası.Dostlar yanildiginiz nokta şu.
Her ildeki tüketici hakem heyetleri farklı.
Bu sebeple aynı üründe bile farklı sonuçlar çıkmakta.
Bilenler bilir 3 sene önce Migros 2100₺ olan Airfryeri 799₺'ye satmıştı.
Hatta sabah mağazadan teslim alanlar sonrası.
Sonrası malum migros iptal etti.
Bizde yine konuda böyle konuşup thh'te verdik.
Benim başvurup "satıcıyı maddi yönden zora sokabilir" gibi tam hatırlamıyorum ama buna benzer bir gerekçe ile reddedildi.
Bazı arkadaşların başvurusu ile kabul etti.
Hatta başvurusu kabul edilen arkadaşlara firma dava açtı.
Onların avukat ordusu vardır. Eğer kazanirlarsa bütün dosya masrafını siz ödersiniz.
Bu riskleri bilerek başvurun.
Ek olarak fiyat hatası olur insanlık halidir.
Yani burda firma iyilik yapar gönderirse ne güzel.
Gondermezse böyle ugrasmazdim.
Diyeceksiniz ki sen niye başvurdun.
O olayda bir sürü insan sabah gidip teslim aldı ürünü.
Ya herkese ver ya da kimseye verme.
Bende zaten alanlar oldu diye başvurdum.
Ekler
Son düzenleme: