Öneri 3050 Mi Yoksa 6650xt mi

Hocam ikisi bambaşka kartlar fps oyunlarında fark olmaz ama hikaye oyunlarında biraz daha düşük fpsler olur ama 4 bine de kaçmaz bence.
Hikaye oyunu pek oynamam ya bi rdr2 falan var GTA 5
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Var mı başka fikri olan önerisi olan

rx 550 bile 3050'den iyidir. hard oyuncu değilsin diye paranı çöpe mi atacaksın 6650 xt tabii ki de
rx550 kadarda kötü bir kart değil abartmayalım

Hikaye oyunu pek oynamam ya bi rdr2 falan var GTA 5

Var mı başka fikri olan önerisi olan
Hocam 3050 fiyatının karşılığını veren bir kart değil o yüzden farklı kartlara bakmanı öneririrm

rx550 kadarda kötü bir kart değil abartmayalım

Hocam 3050 fiyatının karşılığını veren bir kart değil o yüzden farklı kartlara bakmanı öneririrm
Hocam sıfır fiyatından bahsetmiyorum. 4k fiyatı var ikinciel temiz

AMD 2 katı nerdeyse...

3050 8GB değil mi 6 olan değil. 6650xt ile 4060 denk say ciddi fark var
1783078203745.webp

Performans olarak mı fiyat olarak mı

Evet hocam 8gb MSI ventus 2x modeli.
Aradaki performans farkında pek ihtiyacım yok hocam fiyatına göre 3050 nasıl sizce
Ne verirsen onu alıyosun gibi düşün 4k verirsen 4000 liralık 7000 verirsen 7000 lik performans. XT' nin de fiyatı iyi

4 bin liraya alınır bence.

Ne verirsen onu alıyosun gibi düşün 4k verirsen 4000 liralık 7000 verirsen 7000 lik performans. XT' nin de fiyatı iyi
Xfx çift fanlı model 3 yıl önce hazır sistemle alınmış 1.5-2 yıldır kullanılıyormuş hocam kutusuda var diyor. İkiside çok uygun ama hem Nvidia daha sorunsuz diye hemde fazla performansa ihtiyacım olmadığı için 3050 almak istiyorum ama buda göz kırpıyor bi yandan

Ekler

• 1000118424.webp
    1000118424.webp
    140.7 KB · Hit: 7
Performans olarak mı fiyat olarak mı

Evet hocam 8gb MSI ventus 2x modeli.
Aradaki performans farkında pek ihtiyacım yok hocam fiyatına göre 3050 nasıl sizce
Hem fiyat hem pref de.

4K YA 3050 8GB bide al geç. O paraya zor bulursun o kartı.

Hem fiyat hem pref de.

Almayacakdan kart nerde ben alayım 3050 yi :)

Bütçe çok yoksa ve ahım şahım oyunlar oynamıyorum diyorsan 3050'yi alabilirsin, baya uygun geldi bana. Hemen hemen verdiğin parayla doğru orantılı şekilde bir performans alırsın. 3050'ye verdiğin paranın hemen hemen 2 katını daha koyup 6650XT alırsan hemen hemen de 2 kat performans alırsın.

Hem fiyat hem pref de.

Almayacakdan kart nerde ben alayım 3050 yi :)
Aynen hocam hatırlarsanız geçen 1660 Super bulmuştum 4.5k fiyata satıcı 4 yapar belki dedim kuruş inmedi, o fiyata bile çok iyi demiştik. 4 bine 3050 mükemmel geliyor banada en iyisi onu almak için bi arkadaşla test etmeye gideyim eğer sorunu yoksa 3050 alırız. Furmark testinde hangi değer aralığında olmalı birde başka hangi testi yapmalıyım hocam.

Bütçe çok yoksa ve ahım şahım oyunlar oynamıyorum diyorsan 3050'yi alabilirsin, baya uygun geldi bana. Hemen hemen verdiğin parayla doğru orantılı şekilde bir performans alırsın. 3050'ye verdiğin paranın hemen hemen 2 katını daha koyup 6650XT alırsan hemen hemen de 2 kat performans alırsın.
Yani hocam oynucam oyunlar gta5 rdr2 CS2 valorant pubg birde hikayesini bitirmek için bf3 bitirip dilerim muhtemelen. Başka düşününce the heh ets2 , the hunter call of the wild bannerlord falan daha da oyun pek düşünmüyorum oyun oynamaya pek vaktim olmuyor zaten arada oynarım bunları.

Son düzenleme:
Aynen hocam hatırlarsanız geçen 1660 Super bulmuştum 4.5k fiyata satıcı 4 yapar belki dedim kuruş inmedi, o fiyata bile çok iyi demiştik. 4 bine 3050 mükemmel geliyor banada en iyisi onu almak için bi arkadaşla test etmeye gideyim eğer sorunu yoksa 3050 alırız. Furmark testinde hangi değer aralığında olmalı birde başka hangi testi yapmalıyım hocam.

Yani hocam oynucam oyunlar gta5 rdr2 CS2 valorant pubg birde hikayesini bitirmek için bf3 bitirip dilerim muhtemelen. Başka düşününce the heh ets2 , the hunter call of the wild bannerlord falan daha da oyun pek düşünmüyorum oyun oynamaya pek vaktim olmuyor zaten arada oynarım bunları.
Ya ısınmaz zaten o kart max 65 70 görür furmakta.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,441
Üyeler
198,761
Son üye
mesablack

Geri