Beyaz Mouse Kullanılır mı?

MustafaaY

80+ Silver
Reaksiyon skoru
728
amazondan aula v9 pro aldım siyah yerine beyaz gelmiş iade ile pek uğraşmak istemiyorum. beyaz mouse renk sararması falan ne kadar sürede yapmaya başlar kararsız kaldım açıkçası.

amazondan aula v9 pro aldım siyah yerine beyaz gelmiş iade ile pek uğraşmak istemiyorum. beyaz mouse renk sararması falan ne kadar sürede yapmaya başlar kararsız kaldım açıkçası.
bende 1 senedir gameboosterın beyaz mouseu var sararma gormedim hic

farenin sararıp sararmaması çoğunlukla senin biyolojik özelliklerine bağlı. deri, ter gibi değişkenler etkiliyor renk atmasını. müşteri hizmetlerine bildir farklı renk geldiğini

farenin sararıp sararmaması çoğunlukla senin biyolojik özelliklerine bağlı. deri, ter gibi değişkenler etkiliyor renk atmasını. müşteri hizmetlerine bildir farklı renk geldiğini
Bildirdim kategoride hata varmıs sıyah seçince ütün detaylarında beyaz çıkıyormuş. Kararsız kaldım ya kir vs durumundan dolayı.

Eli terleyen biriysen kotu durma ihtimsli var

Bildirdim kategoride hata varmıs sıyah seçince ütün detaylarında beyaz çıkıyormuş. Kararsız kaldım ya kir vs durumundan dolayı.
ürün sayfasında alt kısımda garanti ve destek bölümünde "Amazon.com.tr Gönüllü 30 Gün İade Garantisi" yazıyor. bir süre deneyimle duruma göre iade edersin.

Biraz eline de bağlı hocam ama temiz kullanırsan uzun süreler sıkıntı çıkarmaz. Kir durumu da çok büyük sıkıntı değil bana göre. Masamın yanında çok sert olmayan kuru bir bez tutuyorum, ara sıra siliyorum o kadar. Islak mendil tarzı kimyasallar ile temizleme mouse u. Çok kirlenirse de nemli bir bezle silip sonrasında kurula. Siyah mouselar da zamanla çok parlama yaptığı için genelde beyaz tercih ediyorum ben mouse konusunda.

sararsa ne olcak kanka kendin kullanıcaksın ben siyah mouse kullanıyorum oda parladı boşver önemsiz şeyler bunlar

9 ay Dareu a950 beyaz kullandım sararmadı.

Reload pro kullanıyorum yaklaşık 6 aydır felan gram kirlenme veya sararma yapmadı.

Mouse pad gibi kumaş bir ürün değil, masa başında sigara içmiyorsanız sararmaz. Sigara içiyorsanız zaten beyazı geçtim başka ürünlerde de renk değişimi yaşanıyor.

Geri