5060Ti bile darboğaz yiyor o işlemciyle, 5070 baya yer 1080P de.işlemcim overclocklu 90w Max çekiyor 4.6ghz de 5070 taksam 1080de tahmini yüzde kaç darboğaz yerim performansı çok etkiler mi?
işlemcim overclocklu 90w Max çekiyor 4.6ghz de 5070 taksam 1080de tahmini yüzde kaç darboğaz yerim performansı çok etkiler mi?
olabilir ama adam akıllı oyun oynayamadıktan sonra ne anlamı var.1080pde baya darboğaz olur ama alabiliyorken en güçlü kartı al ilerde işlemcini yükseltirsin darboğaz sisteme zarar veren bir şey değil.
benim işlemci overclocklu ve düz 5070 ti olan versiyon değil az çok kaldırır gibide geliyor kagıt üstünde 7500f ile aralarında yüzde olarak fark az bi de extra bende overclock oldugu için acaba 7500f gücüne gelmiş olabilirmi dedim9070XT 5600X yaptığım zaman sistemi CS2'de aldığım 250 - 350 FPS aralığı 150 - 250 düştü öyle söyliyim
9070xt 5070ti gücünde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
2K'da pek sorun yaratmaz olay ekran kartı olduğu için ama 1080p'de sıkıntı
%20 30 arası darboğaz olur gibi ama emin değilim
sisteme zarar açısından değil zaten oyun zevki açısından 5060ti da alabilirim ama aralarında uçurum bi fiyat yok 25 e falan satsalar 5060ti ı o zaman alabilirdim ama 28 küsür fazla o kart için bence en kötü undervolt yaparım iş yaparmı sence1080pde baya darboğaz olur ama alabiliyorken en güçlü kartı al ilerde işlemcini yükseltirsin darboğaz sisteme zarar veren bir şey değil.
benim işlemci overclocklu ve düz 5070 ti olan versiyon değil az çok kaldırır gibide geliyor kagıt üstünde 7500f ile aralarında yüzde olarak fark az bi de extra bende overclock oldugu için acaba 7500f gücüne gelmiş olabilirmi dedim
sisteme zarar açısından değil zaten oyun zevki açısından 5060ti da alabilirim ama aralarında uçurum bi fiyat yok 25 e falan satsalar 5060ti ı o zaman alabilirdim ama 28 küsür fazla o kart için bence en kötü undervolt yaparım iş yaparmı sence
sinerjiden alınır mı? peki 2.el falan geliyor demişler doğrumudur değilmidir bilmiyorum https://www.sinerji.gen.tr/pny-gefo...12gb-gdrr7-192-bit-dlss-4-ekran-karti-p-57999İş yapar, 5070 al darboğaz çok önemli değil.
dsr denmi bahsediyorsunolabilir ama adam akıllı oyun oynayamadıktan sonra ne anlamı var.
2K'da oynayacak anca
Sanal görüntü oluşturma ile çözülebilir gibi 2K yapılırsa , adını unuttum onun
sinerjiden alınır mı? peki 2.el falan geliyor demişler doğrumudur değilmidir bilmiyorum https://www.sinerji.gen.tr/pny-gefo...12gb-gdrr7-192-bit-dlss-4-ekran-karti-p-57999
dsr denmi bahsediyorsun
daha önce alışveriş yaptınmı buradanAl bir şey olmaz.
cinebench testi yaptım tek çekirdek amd tek çekirdekte intelden kötü olsada 442 puan aldı standark puan 368 miş yanlış bilmiyorsam bu şekilde yetermi şimdi çoklu çekirdek testide yapıyorum sonuçları yazarım
daha önce alışveriş yaptınmı buradan