6 konu açmak yerine İncehesap indirimleri olarak tek konu altında açarsanız teknoloji forumu olduğundan daha mantıklı olur. Çoğu kişi incehesap'a bakıyor çünkü gaming gecesinde. Fırsat kısmıda kalabalıklaşmamış olur.
Ardı ardına 5 konu açmak yerine İncehesap indirimleri olarak tek konu altında açarsanız teknoloji forumu olduğundan daha mantıklı olur. Çoğu kişi incehesap'a bakıyor çünkü gaming gecesinde. Fırsat kısmıda kalabalıklaşmamış olur.
6 konu açmak yerine İncehesap indirimleri olarak tek konu altında açarsanız teknoloji forumu olduğundan daha mantıklı olur. Çoğu kişi incehesap'a bakıyor çünkü gaming gecesinde. Fırsat kısmıda kalabalıklaşmamış olur.
Haklısınız ama şöylede bir şey var tek tek bakmak yerine işi hızlandırıp kolaylaştırıyor. Ben sadece ram ve ekran kartı arayan biri olarak direkt başlıkta modeli ve fiyatı görmek benim için daha avantajlı. Diğer kullanıcılar içinde konuya girip tek tek bakmak yerine direkt ürünün adına açılmış başlık daha pratik ve hızlı.
Max wifiyi 12kya aldım bi hayal kırıklığı var üzerimde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alınır hocam rahatlıkla. Bende maxı var çiçek gibi anakart gözü kapalı al. Ama ddr5 ram ve buna uygun gen4 veya 5 SSD çekebilceksen al rahatlıkla.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Haklısınız ama şöylede bir şey var tek tek bakmak yerine işi hızlandırıp kolaylaştırıyor. Ben sadece ram ve ekran kartı arayan biri olarak direkt başlıkta modeli ve fiyatı görmek benim için daha avantajlı. Diğer kullanıcılar içinde konuya girip tek tek bakmak yerine direkt ürünün adına açılmış başlık daha pratik ve hızlı.
MHz düşürüp daha performans kullanırsın hocam. OC yapınca Max 8200 destekliyor 8200e çekersen orda CL düşürme şansın olur sanırım clde düşürürsün. Ben olsam 8000e çekerim clyi düşürmeye çalışırım cl40 birazcık fazla gibi. Onun dışında gayette çiçek gibi olur güle güle kullanın.