❌İndirim Bitti! (Amazon Satıcılı) Corsair Hs80 Rgb Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 5300 TL

Maximum kart ile alirsaniz 500₺ maxi puan veriyor. Güncel piyasada iyi fiyat.
 
Pelta mı bu mu ? Corsair ergonomisi kötü oluyor genelde ondan kararsız bırakıyor.
Bu ürünü 4 yıldır kullanıyorum ergonomi konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamadım, sadece ilk aldığınızda kafanızı biraz sıkıyor sonrasında açılıyor.
 
Pelta mı bu mu ? Corsair ergonomisi kötü oluyor genelde ondan kararsız bırakıyor.
Mikrofonu güzel ama bataryası zayıf Hs80'nin. Mikrofonu da çıkmıyor maalesef.

Rog Pelta daha dengeli bir ürün, 70 saate kadar dayanabiliyor şarjı. İade kampanyası bitmeden onu alın bence.

Ayrıca benzer bütçelere Steelseries Arctis Nova 5 (veya 5X - 5P) ürününü de bulabilirsiniz indirimlerde. Amazon Prime Day'de 5800'e falan inmişti.
 
Buna para vereceğinize Atk N9 Ultra alın dua edersiniz
Sitesinde kötü yorumları silen ve kusurlu ürünlerini iade almayan bir yerden bedava dahi olsa düşünerek alırım (kulaklığı bilmiyorum)
 
Tarihi geçmiş fosil bir kulaklık almayın. Tek iyi yanı mikrofon onun dışı her acıdan rakiplerinden geride.
 
İnanılmaz düşük batarya ömrü
 
iki sene içerisinde kafa bandı ile kulaklık birleşim yerinden kırılma garantili. hepsi aynı, istediğiniz kadar para verin aldığınız budur.
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,737
Mesajlar
11,113,026
Üyeler
198,822
Son üye
beko70
   
Geri
Top