🔥İndirim Next Miniled 144 Hz 65" Tv 46999₺

Sepette 5.000,00 Tl indirim uyguluyor. Direk bakınca indirimi bitti gibi düşünebilirsiniz.

Tam TV alacağım zaman bu konuyu gördüm. Arkadaş çok iyi demiş. PlayStation 5 pro ve sinema dizi için iş yapar mı?

Edit: azdan az, çoktan çok gider. Verdim siparişi.

İndirimi paylaşan arkadaşa teşekkürler.

Son düzenleme:
60 hz ini geçtim. bu ürünü bizzat gördüm çok kötü bir ürün. dışarıdan uygulama apk fln yükleme ihtimaliniz yok. kapalı sistem samsung gib. android kullanmnıyor. nexte gelince. lg den sadece panel olarak iyi. o mükemmel panelin arkasında 7 sene önceki işlemciler var mlsf. buna verilecek para ile iffalcon alın doğrudan TCL markasının ürünü. işlemcileri yeni ve 10 sene update garantisi var. güç yetiyorsa en güzel TCL
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tam TV alacağım zaman bu konuyu gördüm. Arkadaş çok iyi demiş. PlayStation 5 pro ve sinema dizi için iş yapar mı?

yemeee!

bu fiyata lg miniled var.
LG nin Led panelleri ile çok sıkıntı yaşanıyor. Ve IPS olduğundan biraz VA'ya göre verimsiz kalıyor.

65 inç için konuşursak fiyat bandında çok iyi bir ürün.

LG TVler kronik sorunlu olabiliyor. Yine de WebOS tercih etmek isteyen olabilir. İndirim konusu açabilirsiniz. Ayrıca konudaki Next 144 Hz.
Webos kötü bir işletim sistemi. Çok bir olayı yok.

60 hz ini geçtim. bu ürünü bizzat gördüm çok kötü bir ürün. dışarıdan uygulama apk fln yükleme ihtimaliniz yok. kapalı sistem samsung gib. android kullanmnıyor. nexte gelince. lg den sadece panel olarak iyi. o mükemmel panelin arkasında 7 sene önceki işlemciler var mlsf. buna verilecek para ile iffalcon alın doğrudan TCL markasının ürünü. işlemcileri yeni ve 10 sene update garantisi var. güç yetiyorsa en güzel TCL

yemeee!
Attığınız ürün U85. Kendim U95'in 2 farklı boyutunu kullandım. İmkan varsa u95a'nın altı alınmamalı.

LG nin Led panelleri ile çok sıkıntı yaşanıyor. Ve IPS olduğundan biraz VA'ya göre verimsiz kalıyor.

65 inç için konuşursak fiyat bandında çok iyi bir ürün.

Webos kötü bir işletim sistemi. Çok bir olayı yok.

Attığınız ürün U85. Kendim U95'in 2 farklı boyutunu kullandım. İmkan varsa u95a'nın altı alınmamalı.
tcl kadar para vermek istemiyorum dersem ifaalcon mu almalıyım ? 65 inc için direk bu model seni üzmez dediğiniz ürün hangisidir aceba ? Takibe almak istiyorum

Oyun oynamıyorsanız 144 hzin bi esprisi yok çünkü üstü yayın yapan uydu kanalı digital platform yok.

Hocam yanlış anlamayın ama bu fiyata daha yakın zamanda TCL 6C, 7C'ler yok muydu ? Next olunca insan en azından bir %20 civarı fiyat farkı görmek istiyor.

tcl kadar para vermek istemiyorum dersem ifaalcon mu almalıyım ? 65 inc için direk bu model seni üzmez dediğiniz ürün hangisidir aceba ? Takibe almak istiyorum
TCL 6 serisi ile iffalcon u95 aynı televizyon sadece logo farklı. İffalcon kumandasında bile TCL tuşu var, arayüzdede TCL uygulaması var. Ayarlar kısmında bile TCL yazıyor. Yani hangisi ucuzsa onu alın. Bu bütçe bandında ben LG veya Samsung önermiyorum. 3 kaliteli marka var zaten miniled bu fiyatlarda TCL / iFFalcon / Next. Next zannedildiği gibi bir marka değil, kullanıcıları çok memnun özellikle servisinden. Zaten önemli olan panel kalitesi TV'de gerisi pazarlama. TCL 6 serisi, iffalcon u95 veya next tarafında bu atılan model. Ben şahsen iffalcon u95a yerine bu atılan modele şans verirdim. Dimming zone sayısı yalan değilse nextin paneli u95'a dan daha iyi bir model. U95a bazı yerlerden bana yetersiz geldi. İki panelde HVA zaten bence ihtiyaç varsa bu next'i alın fiyatı şuan iyi durumda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,333
Üyeler
198,955
Son üye
Fau-ST

Geri