zihnebendar
80+
- Reaksiyon skoru
- 80
- Konu Sahibi Konu Sahibi
kankam e spor edition var direkt onu öneririm sana1k üstü pek düşünmüyorum
kankam e spor edition var direkt onu öneririm sana1k üstü pek düşünmüyorum
bakabildin mi önerdiğime kankam1k üstü pek düşünmüyorum
Yeni gördüm hocam bakacağım sen kullanıyor musunbakabildin mi önerdiğime kankam
O modeli kuzenimde var hayvan gibi rekabetçi fps oynuyor bir şikayetini görmedim öyle diyeyimYeni gördüm hocam bakacağım sen kullanıyor musun
hocam selamlar.kablosuz mouse kullanıyorum. genel olarak cs2 oynuyorum, elimde 80*30 mousepad var ama 2 sene oldu daha pro bir modele geçmek istiyorum. bütçe sorunum yok. dragon lore edition düşünüyordum ama fiyatını hak etmediğini okudum.1-2k bandında çok büyük olmayan bir mousepad düşünüyorum.Klasse Pro 70x30 Mouse Pad 6 farklı modeli var beyaz olmayan diğer modeller de 380 ve 430'a düşmüş.
Ek olarak 2 veya Daha Fazla Al, %5 İndirim Kazan var.
300 TL'ye ugun fiyatlı mouse pad arayanlar için iş görür. Daha iyi bir şeyler istiyorum bütçem şu kadar diye yazarsanız da forumda deneyime yönelik öneriler alırız.
120x60 cm Dikişli Kenar (849tl) isteyenler için de link bırakıyorum,
E-Spor serisinde de indirim mevcut 48*40cm boyut, tasarıma göre fiyat değişiyor 1039tl ile 1349tl aralığındalar,
sense ayarlarını yüksek mi kullanıyorsun düşük mühocam selamlar.kablosuz mouse kullanıyorum. genel olarak cs2 oynuyorum, elimde 80*30 mousepad var ama 2 sene oldu daha pro bir modele geçmek istiyorum. bütçe sorunum yok. dragon lore edition düşünüyordum ama fiyatını hak etmediğini okudum.1-2k bandında çok büyük olmayan bir mousepad düşünüyorum.
önerilerini bekliyorum..
cs2 için 800dpi 1.1sense ayarlarını yüksek mi kullanıyorsun düşük mü
Renk seçenekleri zaten var seçersin, CS2yi düşük hassasiyette oynarken spray kontrolü ile mikro düzeltmelerde tam bir hakimiyet istiyorsan https://link.amazon/B0i5zSZsK bu modeli alman lazım sana tam kontrol sağlar cs2 için birebir,cs2 için 800dpi 1.1
%50 Speed - %50 Control olanların en dengelisi bu fakat bu speed vb. olayında kullandığın mousenin alt kısmındaki skate bölgeleri de etki gösterebilirBunun Fury Long 90x40 olanını aldım ejderha desenli olanı bugün ulaştı elime. Baskı kalitesi eh işte renkler gorseldekine kıyasla baya soluk onun dışında qck'dan sonra hızlı geldi buna kim yarı yarıya hibrit diyor %75 falan speed bu mousepad, kontrol isteyen qck alsın bence
Bu fiyatta bu kadar oluyor. Hybrid veya control istiyorsanız KlasseGear Longteng, Kensei veya Wraith SOA hybrid yüzeyi yani ₺800-1500 civarı yakmanız gerekiyor. Onları kullanınca SS de hızlı gelecektir.Bunun Fury Long 90x40 olanını aldım ejderha desenli olanı bugün ulaştı elime. Baskı kalitesi eh işte renkler gorseldekine kıyasla baya soluk onun dışında qck'dan sonra hızlı geldi buna kim yarı yarıya hibrit diyor %75 falan speed bu mousepad, kontrol isteyen qck alsın bence
Kullandığım mouse viper V3 pro hocam skatezlerine baya iyi diyolar ama bilemedim mouse uçuyo klasse proda%50 Speed - %50 Control olanların en dengelisi bu fakat bu speed vb. olayında kullandığın mousenin alt kısmındaki skate bölgeleri de etki gösterebilir
Huoyun Special Edition
https://link.amazon/B00ZcdL34
Yoğun kontrol isteyenler içinde ilk önerim
Zen Poron Serisi
https://link.amazon/B0i5zSZsK
Wraith studio daydream için ne diyorsunuz hocamBu fiyatta bu kadar oluyor. Hybrid veya control istiyorsanız KlasseGear Longteng, Kensei veya Wraith SOA hybrid yüzeyi yani ₺800-1500 civarı yakmanız gerekiyor. Onları kullanınca SS de hızlı gelecektir.
Bu bütçelerde benzer satılan Havit, Porge, XRades falan Çin'de üretilen %80 speed ve yapıştırma baskı. Baskıları daha canlı ama çok çabuk kir tutuyor ve yüzeyinde fare kullanmak bu PRO kadar keyifli değil. Bu arada ben bu bütçelerde artık insanlara Rampage Blitz öneriyorum, yüzeyi KlasseGear PRO'dan daha iyi.