🔥İndirim NZXT Kraken Plus 240 - Aıo CPU Sivı Soğutucu - 3999tl

Nzxt zamanında çok çektirdi bana bozulup duruyordu pompasi

Plusla elite arasındaki tek fark ekran sanırım. İkisinin de pompası aynı ve düz krakenden iyi diye biliyorum.
Arada fiyat farki yok gibi amazonda da var 200,300 farkla ekranlar cok farkli ama

Pahalı 240mm soğutucu için sıcak fırsat sayılmaz bana göre

500TL kuponla,NZXT kraken elite 280mm 2800 TL aldıkta daha gelmedi bakalım nasıl

Küçücük kare bir ekranı var, bu fiyata bulaşmayın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir de aylardır pusudayım. Yeni serinin 240mm liğini 4-5 civarı satıyorlar. 360mm olanını ise 15 in altında görmedim. Bu nasıl bir fiyatlandırmadır yav. Acaip bir fark var. Fırsatçılığın daniskası!!

Son düzenleme:
Küçücük kare bir ekranı var, bu fiyata bulaşmayın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir de aylardır pusudayım. Yeni serinin 240mm liğini 4-5 civarı satıyorlar. 360mm olanını ise 15 in altında görmedim. Bu nasıl bir fiyatlandırmadır yav. Acaip bir fark var. Fırsatçılığın daniskası!!
Aynen öyle daha yükseliyor sanki.

500TL kuponla,NZXT kraken elite 280mm 2800 TL aldıkta daha gelmedi bakalım nasıl
Bana geldi bu gün teslim edildi on numara i240 dan geçtim üzmedi, ekranı vs de güzel uygulaması.

Arada fiyat farki yok gibi amazonda da var 200,300 farkla ekranlar cok farkli ama
Aynen ekranlar ayrı dünyalar gibi dediğiniz gibi. Zaten fiyatın çoğu da ona gidiyor. Ama kaliteli soğutucular, fanları da güzel aynı şekilde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,368
Üyeler
198,959
Son üye
varzeake

Geri