❌İndirim Bitti! Sparkle Intel Arc B580 Titan 12gb Gddr6 192bit Ekran Kartı 11.699tl

Vulkan API ile oynayabilirsin CS2'yi CS2'deki sorunu önemli ölçüde çözüyor, zaten o işlemcide bu karttan önce işlemci sınırlayıcı olur. Malum benchmark'ta R5 5600 ile bu şekilde. Ölüm maçı ve silah yarışında sıklıkla anlık olarak 150'lere düşüyor ama aldığım FPS. Diğer modlarda 200 altına genelde düşmüyorum.
Alıntıyı görüntüle
14400F ile daha iyi performans verir diyorlar intel işlemci olunca daha iyi mi çalışıyor mevzusu ne tam bunun bendede intel işlemci var

14400F ile daha iyi performans verir diyorlar intel işlemci olunca daha iyi mi çalışıyor mevzusu ne tam bunun bendede intel işlemci var
O muhabbet eskide kaldı. Intel A serisi ile deeplink vardı. İşlemcinin iGPU'su ise birlikte çalışacaktı. Ama sonra projeyi rafa kaldırdılar. B serisinde deeplink zaten yok.

İyi işlemciler ile kullanılırsa potansiyeli artıyor deniyor 9800x3d ile de kullandım bence öyle değil

Yani düşününce 2. elde bile 4060 - 4060Ti bu fiyattan fazla yazanlarla dolu bu fiyata çok cezbediyor ama neden önermiyorlar anlamıyorum alasımda çok var 9060 xt ye 25k vermek istemiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İlerde bir yazlım ile cs performansı düzelme şansı var mıdır hep böyle gider mi
1 yıldır gelen sürücü güncellemeleriyle 4060 ı baya sollamış durumda b580 ama 9060xt başka bir seviye, tek sıkıntı 9060xt 16gb 25bini geçti bunun fiyatı yarısı bile değil

Benin sistemim için uygun mu peki sizce b580
Uyar neden uymasin ama tamamen beklenti önemli bu durumda beklentine karar verip seçim yap sen karttan ne bekliyorsun o önemli

7500f-7600-9800x3d ile kullandım kötü değil kart ama beklentiye göre değişiyor durum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sistem diziyor olsam yada ekran kartsız kalmış olsam şuan ilk tercihim f/p konusunda intel arc B580 olur fiyat avantajından dolayı 12 GB vram den dolayı misal

Vulkan API ile oynayabilirsin CS2'yi CS2'deki sorunu önemli ölçüde çözüyor, zaten o işlemcide bu karttan önce işlemci sınırlayıcı olur. Malum benchmark'ta R5 5600 ile bu şekilde. Ölüm maçı ve silah yarışında sıklıkla anlık olarak 150'lere düşüyor ama aldığım FPS. Diğer modlarda 200 altına genelde düşmüyorum.
Alıntıyı görüntüle
Bu fps’i ben alamıyorum imzamdaki sistemle benchmarkta sen nasıl alıyorsun o sistemle

Aldım gitti beyler çünkü 5060Ti diyorum 9060 a çıkıyor sonra diyorlar 5070 daha iyi onu alalım diyoruz diyorlarki 9070 xt varken 5070 alınmaz ben bütçem belli aldım geçtim 20-25 lere çıksam beni zorlar inşallah üzmez Sparkle markası biraz garip geldi ama 3 fanlı cix duruyor

Geri