RX 9070 XT ile 3 Gündür Bitmeyen Problemler

Adam haklı foruma bakın milyon tane amd ekran kartı problemleri var ve olmaya da devam edecek malesef. Sadece alışmaya bakın zamanla donanım uzmanı yapacak sizi amd ekran kartınız. Ben sağolsun amd sayesinde uzman oldum.
Adam haklı foruma bakın milyon tane amd ekran kartı problemleri var ve olmaya da devam edecek malesef. Sadece alışmaya bakın zamanla donanım uzmanı yapacak sizi amd ekran kartınız. Ben sağolsun amd sayesinde uzman oldum.
marka fanboyluğu veya karşıtlığı size hiçbir şey kazandırmaz hocam. boşverin bu şekilde konuşmayı. konuya yardımcı olabiliyorsanız olun, gelip burda tahrik edici konuşmanın anlamı nedir? şimdiye kadar 4 farklı amd ekran kartım oldu, hiçbiri benim bir şeylerde uzman yapmadı. aksine nvidia tarafında çok daha fazla sorun deneyim etme şansım oldu.
Forumlar da çok boş insanlar var, biz her karta yardıma yazıyoruz ama şu güne kadar nvidia sistem de sorun olanlara gidip nvidia almayın gibi şeyler yazmadım, insanlar aldığı ürün ile mutlu olmak istiyorlar emin olmadığım bir şey de de şunu bunu değiş demiyorum yanlış olur orası ayrı ama insanların moralini bozup hah işte amd demek tamamen boş bir yorum nvidia babanızın uşağı olmadığına göre...

Engelle hocam ben uğraşmaktan yoruldum gördüğüm yerde engelleyip geçiyorum, hep diyorum nvidia sistemler de hiç gözükmüyorsunuz ama cevap yok :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sorun devam ediyor mu kardeşim
Hocam daha adam akıllı bır valo falan gırdım test edıyorum tabıkı ufak tefek seyler var dedıgım gııbı ama abartı seyler degıl takılacak derecede degıl ıyı kotu bunlar ıs goruyor suanlık yarın tamamen bır test edeyım degerlere falan bakayım hocam donus yapacagım oyun testlerınden sonra

Hocam daha adam akıllı bır valo falan gırdım test edıyorum tabıkı ufak tefek seyler var dedıgım gııbı ama abartı seyler degıl takılacak derecede degıl ıyı kotu bunlar ıs goruyor suanlık yarın tamamen bır test edeyım degerlere falan bakayım hocam donus yapacagım oyun testlerınden sonra
Tamam dostum, elimden geleni yapacağım ama test et sonra baştan bir temiz kurulum yapalım sonrasında adım adım bakacağız

kardesim o paraya 9070xt alırım diyen gurmeler el atın adamın sorununa :D

Tamam dostum, elimden geleni yapacağım ama test et sonra baştan bir temiz kurulum yapalım sonrasında adım adım bakacağız
hocam suanlık dedıgım gıbı bastan kurulum yaptım chıpset kurulumu ekran kartı kurulumu falan suanlık dedıgım gıbı cok abartı bırsey yok gene yarın test eder haber ederım duruma gore bırsey yaparız hocam eyvallah bu arada

hocam suanlık dedıgım gıbı bastan kurulum yaptım chıpset kurulumu ekran kartı kurulumu falan suanlık dedıgım gıbı cok abartı bırsey yok gene yarın test eder haber ederım duruma gore bırsey yaparız hocam eyvallah bu arada
Ne demek dostum durumunu anlıyorum

hocam valla suanlık bıraz gormezden gelıyorum fpsler tatmın edıcı
Dediğim gibi ilk 2 sorun zaten sorun değil veya gpu ile alakası yok. Sadece 3. olan gpu ile alakalı OLABİLİR ondan da emin değilim. Görev yöneticisi kullanımının hiçbir önemi yok. Afterburnerdan bakarsan %0-10 falan görürsün zaten muhtemelen

Bende afterburner %1
Radeon 0-5
Görev yöneticis sabit %70
33W falan çekiyor. Kayıt alma açık 1440p 30mbps kayıt alıyor 7/24 gpu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adamın bir sorunu yok

Dediğim gibi ilk 2 sorun zaten sorun değil veya gpu ile alakası yok. Sadece 3. olan gpu ile alakalı OLABİLİR ondan da emin değilim. Görev yöneticisi kullanımının hiçbir önemi yok. Afterburnerdan bakarsan %0-10 falan görürsün zaten muhtemelen

Bende afterburner %1
Radeon 0-1
Görev yöneticis sabit %70
33W falan çekiyor. Kayıt alma açık 1440p 30mbps kayıt alıyor 7/24 gpu
Nvidia fanboylari ağlıyor 7/24 kayıt alıp nasıl çökmez ya :)

Amd aliyorum , almaya da devam edecegim. 5070ti ye verecegim 15-20bin lira fazla paraya duzgun anakart ile islemci alirim. Tek farki yok su iki kartin neredeyse , gelmis burada marka fanboylugu yapiyorsunuz. Ne ucuz ise onu alacaksin tabi

Amd aliyorum , almaya da devam edecegim. 5070ti ye verecegim 15-20bin lira fazla paraya duzgun anakart ile islemci alirim. Tek farki yok su iki kartin neredeyse , gelmis burada marka fanboylugu yapiyorsunuz. Ne ucuz ise onu alacaksin tabi
Kullanmayı bilene güzel kartlar :) valla amd adrenalin de çözdüm uv falan yaparken kolaylik sağlıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,582
Üyeler
199,190
Son üye
eymen.ehej

Geri