SalimBdk
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,318
Adam haklı foruma bakın milyon tane amd ekran kartı problemleri var ve olmaya da devam edecek malesef. Sadece alışmaya bakın zamanla donanım uzmanı yapacak sizi amd ekran kartınız. Ben sağolsun amd sayesinde uzman oldum.
Adam haklı foruma bakın milyon tane amd ekran kartı problemleri var ve olmaya da devam edecek malesef. Sadece alışmaya bakın zamanla donanım uzmanı yapacak sizi amd ekran kartınız. Ben sağolsun amd sayesinde uzman oldum.
Forumlar da çok boş insanlar var, biz her karta yardıma yazıyoruz ama şu güne kadar nvidia sistem de sorun olanlara gidip nvidia almayın gibi şeyler yazmadım, insanlar aldığı ürün ile mutlu olmak istiyorlar emin olmadığım bir şey de de şunu bunu değiş demiyorum yanlış olur orası ayrı ama insanların moralini bozup hah işte amd demek tamamen boş bir yorum nvidia babanızın uşağı olmadığına göre...marka fanboyluğu veya karşıtlığı size hiçbir şey kazandırmaz hocam. boşverin bu şekilde konuşmayı. konuya yardımcı olabiliyorsanız olun, gelip burda tahrik edici konuşmanın anlamı nedir? şimdiye kadar 4 farklı amd ekran kartım oldu, hiçbiri benim bir şeylerde uzman yapmadı. aksine nvidia tarafında çok daha fazla sorun deneyim etme şansım oldu.