Çözüldü✓ 1500tl Iem Kulaklık Önerisi

hocam yapay zeka kişisel öneriyi tutmaz farkındayım ama sesleri üçününde dengisi farklı olur mantıken birinin bası birinin tizi gibi dolu kutu ve ses için klean sv geçiyor ama ew 200 yada cadenza da aklımı çelmemiş değildi başta

hocam yapay zeka kişisel öneriyi tutmaz farkındayım ama sesleri üçününde dengisi farklı olur mantıken birinin bası birinin tizi gibi dolu kutu ve ses için klean sv geçiyor ama ew 200 yada cadenza da aklımı çelmemiş değildi başta
Ew300 ve cadenza 2'nin oyun performansı aynı. Ew200'e düşmene gerek yok. Ya cad 2 ya klean işte. Dediğim gibi aşırı farklı değiller. Cadenzanın daha fazla bassı var evet ama blind dinletsek fark etmezsin çünkü fark çok az. Birisi basshead diğeri neutral iem değil yani. Cadenza 2 ve klen sv aynı tonaliteye sahip kısaca. İkisi de seni üzmez, işini görür.

Ew300 ve cadenza 2'nin oyun performansı aynı. Ew200'e düşmene gerek yok. Ya cad 2 ya klean işte. Dediğim gibi aşırı farklı değiller. Cadenzanın daha fazla bassı var evet ama blind dinletsek fark etmezsin çünkü fark çok az. Birisi basshead diğeri neutral iem değil yani. Cadenza 2 ve klen sv aynı tonaliteye sahip kısaca. İkisi de seni üzmez, işini görür.
hocam peki ya 3.5 MM mi yada type c olanı al kafan rahat olsun mu dersiniz

hocam peki ya 3.5 MM mi yada type c olanı al kafan rahat olsun mu dersiniz
Bildiğim kadarıyla type c versiyondaki dacta qc sorunu yok. Ama 3.5'un sesi biraz daha iyi (en azından apple dac lazım). Tek seferlik alacağım uzun süre kullanacağım, başka masrafı olmasın diyorsan type c alabilirsin. Ama ileride başka model iem/dac da alırım, kablosunu başka iemde de kullanırım diyorsan 3.5 alabilirsin.

Öneriniz var mıdır iemlerden benim bildiğim klassegear feel vardı 1000 tl bandında bir de bunlar FPS oyunlarına uygun mudur? Hikayeli oyunlarda düzgün ses kalitesi hariç beklentim yok.
Wraith iEM sense kullanıyorum memnunum FPS oyunlarında baya iyi

Wraith iEM sense kullanıyorum memnunum FPS oyunlarında baya iyi
@St. Trina hocam bu kulaklığa ne diyorsunuz en son red lion için stok beklemeye karar verdim 1500 tl ye almak için bu uygun fiyatlıymış çok fark olur mu wraith sense ile red lion arası

@St. Trina hocam bu kulaklığa ne diyorsunuz en son red lion için stok beklemeye karar verdim 1500 tl ye almak için bu uygun fiyatlıymış çok fark olur mu wraith sense ile red lion arası
Ben CS2 için kullanıyorum cloud 3 ile arasında bir fark göremedim ses kasma konusunda ses kalitesi ses gibi kısımlarda cloud 3 daha iyi ama

Sense iem kullanmadım fakat fps oyunları için ayarlanmış kulaklıklar olduğunu biliyorum. Eğer rekabetçi oynamayacaksan, ağırlıklı olarak müzik dinleyeceksen stok bekleyebilirsin. Red lion 2026'nın budget yıldızı ve bu sadece hypedan ibaret bir durum değil. 20-30 dolar bandındaki diğer modeller ancak çok spesifik nedenler-ihtiyaçlar yüzünden tercih edilebilir. Ama bu hobiye yeni girecekler için red lion mantıklı ve eğlenceli bir tercih. Bunu kutu içeriğinin zenginliğini hariç tutarak söylüyorum, o da başka bir artı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,565
Üyeler
199,188
Son üye
Forbiddeninpederi

Geri