kaç lira idiSpigen 65W iyi fiyat ihtiyacım olsa alırdım.
kaç lira idiSpigen 65W iyi fiyat ihtiyacım olsa alırdım.
O zaman spigen indirime girerse etiketleyebilir misiniz kaçırmak istememben kendi uygulamam üzerinden takip ediyorum hocam arada bir güzel bulduğum indirimleri buraya atıyorum
450 civarıydıkaç lira idi
etiketlerim hocam. ayrıca depo değil ama prime gününde belkin marka 25 watt 250 liraya düşmüştü ben iki tane aldım o da gayet iyi.O zaman spigen indirime girerse etiketleyebilir misiniz kaçırmak istemem
Valla hocam fark etmiyor açıkçası kaliteli olsun hızlı şarj olsun yeterli birde typce çıkışı olsun telefonun orijinal kablosunu kullanayımetiketlerim hocam. ayrıca depo değil ama prime gününde belkin marka 25 watt 250 liraya düşmüştü ben iki tane aldım o da gayet iyi.
fileliler ve ofis tarzı sandalyeler çok çok daha rahat , illa bu tip alıcam diyosan bu model ve hawk fab güzel model terletmezlerKumasli vs yok mu kaliteli
İlk kez koltuk alcam. Bunu gördüm hep 8 k larda bu fiyatta tekrar gelirse alıcam inş. Fileliler ne kadar rahat olur ki
Uygun fiyata yakalayamıyorum. 8 9k da vermek istemem açıkcası.fileliler ve ofis tarzı sandalyeler çok çok daha rahat , illa bu tip alıcam diyosan bu model ve hawk fab güzel model terletmezler
Bunlar ağır ... ihtiyacı olanlar alamıyor bunlar yüzünden her şeyi sömürüyorlar .Bu ürün ne ara düştü kaça düştü hatırlayan var mı? Malum depo satıcılarımızdan birisi ilana koymuş
El birliği ile depocu sahibindencileri bitiriceksiniz helal olsuns djkngvbnsdfjıkgSpesifik bazı işler kaldı hafta sonuna paylaşmış olurum ben de