Sendeki 4060 ise ve karşıdaki kartın temiz olduğuna eminsen takaslanabilir. Emin değilsen hiç riske girme kartını kullan.Merhaba asus rtx 4060 ile rx 6700xt takaslamayı düşünüyorum sizce mantıklı bir takasmı?üstüne para ekleme/verme gibi bir durum söz konusumu?
4060 dan 6700 xt ye geçilmez. 4060 daha iyi bir kart, üstüne para alacaksan olabilir
Saf güç çok bir şey ifade etmiyor artık günümüzde, 2010 yılında değiliz artık
yarma birader, %1leri görmüyor musun ti bile nasıl dökülmüş. 6700xt alıp 2k oynar keyfime bakarımSaf güç çok bir şey ifade etmiyor artık günümüzde, 2010 yılında değiliz artık
Adam sana vermesi lazım en az 2kMerhaba asus rtx 4060 ile rx 6700xt takaslamayı düşünüyorum sizce mantıklı bir takasmı?üstüne para ekleme/verme gibi bir durum söz konusumu?
Rx 6000 serisinde boğuşacağı bir sürü sorun var, çok sıkıntılı bir seri. Rx 9000 olsa gene tamam en azından önceki seriye göre daha az sıkıntı yaşar. Rx 7000 ve öncesi cidden rezalet kartlar, sorun yaşamama ihtimali yok, çakma fsr 4 gelecek diye seviniyorlar ancak görüntü kalitesi yine berbat, doğru düzgün teknolojisi yok. amd bile ümidi kesti bu 6000 serisinden, yazılım desteğini bile sonlandırıyordu kimse ses çıkarmasa.yarma birader, %1leri görmüyor musun ti bile nasıl dökülmüş. 6700xt alıp 2k oynar keyfime bakarım4060 ın sağladığı tek avantaj yok. utanmasan 4060 9070xt'den iyi diyeceksin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
troll
%90'ı yalan %10'u yanlışRx 6000 serisinde boğuşacağı bir sürü sorun var, çok sıkıntılı bir seri. Rx 9000 olsa gene tamam en azından önceki seriye göre daha az sıkıntı yaşar. Rx 7000 ve öncesi cidden rezalet kartlar, sorun yaşamama ihtimali yok, çakma fsr 4 gelecek diye seviniyorlar ancak görüntü kalitesi yine berbat, doğru düzgün teknolojisi yok. amd bile ümidi kesti bu 6000 serisinden, yazılım desteğini bile
Sonlandırıyordu kimse ses çıkarmasa.
6900 xt kullanıyorum, hangi sorunları yaşıyormuşum beni aydınlatır mısın lütfenRx 6000 serisinde boğuşacağı bir sürü sorun var, çok sıkıntılı bir seri. Rx 9000 olsa gene tamam en azından önceki seriye göre daha az sıkıntı yaşar. Rx 7000 ve öncesi cidden rezalet kartlar, sorun yaşamama ihtimali yok, çakma fsr 4 gelecek diye seviniyorlar ancak görüntü kalitesi yine berbat, doğru düzgün teknolojisi yok. amd bile ümidi kesti bu 6000 serisinden, yazılım desteğini bile sonlandırıyordu kimse ses çıkarmasa.