Xiaomi 15t ile Poco X8 Pro Max Arasında Kaldım Sizce Hangisi?

Reaksiyon skoru
35
5-6 yıl kasmadan götürecek telefon bakıyorum ve bu 2 model(Xiaomi 15T ile Poco X8 pro max) arasında kaldım. Kamera konusunda ciddi farklar var mı bilemedim. Günlük kullanım. Arada oyun, (clash of clans gibi) arada fotoğraf, sosyal medya vb kullanıyorum. Birde ikisinin arayüzünü tam bilemedim sık reklamlar varmı?

5-6 yıl kasmadan götürecek telefon bakıyorum ve bu 2 model(Xiaomi 15T ile Poco X8 pro max) arasında kaldım. Kamera konusunda ciddi farklar var mı bilemedim. Günlük kullanım. Arada oyun, (clash of clans gibi) arada fotoğraf, sosyal medya vb kullanıyorum. Birde ikisinin arayüzünü tam bilemedim sık reklamlar varmı?
S26 fe al

x8 pro kullanıyorum kasma donma sıfır her oyunda en yüksek ayar açıyor , kamera olarak güneş ışığında mükemmel , kapalı alan vb iphone ile yarışamaz , sık reklam derken ne kast ediyorsun ben bi reklam ile karşılaşmıyorum xiaomi kendi uygulamaları var ama bildirimlerini engellersin reklam çıkarsa

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
orsun ben bi reklam ile karşılaşmıyorum xiaomi kendi uygulamaları var ama bildirimlerini engellersin rek
Kendi uygulamalarında herhangi bir reklam oluyor mu diye sorduydum. Kapalı alan da kamera kastınız nedir tam o kısmı anlamadım.

Kendi uygulamalarında herhangi bir reklam oluyor mu diye sorduydum. Kapalı alan da kamera kastınız nedir tam o kısmı anlamadım.
Evin içinde çektiğin fotoğraf ta bir iphone kalitesini göremiyeceksin demek istedim kamera hakkında- Ama örneğin sahil kenarında inanılmaz kaliteli fotoğraflar çekebilirsin . kendi uygulamalarında hatırladığım video oynatma ve play store gibi bir şey var , ama şuan telefondan kontrol ettiğimde öyle yüklü bi uygulama göremiyorum kapatmış veya gizlemiş olabilirim

14T Pro en doğrusu olur.

Burada belirttim listedeki ürünlerin hep bir eksiği oluyor. Mümkünse 14T Pro alınmalı her konuda eksiksiz bir cihaz. X8 Pro Max batarya dışında fazla bir artısı bulunmayan cihaz işlemci dersek F8 Pro da 8 Elite bulunuyor aynı fiyata satılıyor.

Mi ile Poco parça kalitesi arasında fark oluyor onu da unutmayalım arayüz konusunda da Xiaomi Pocolara bak bonkör davranmıyor.

14T Pro (Kamera/Arayüz/Hızlı Sarj /144hz)
F8 Pro (İşlemci/Kamera)
15T (Kamera/Arayüz)
X8 Pro Max (İşlemci/Batarya)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kaçak Kı alıcaksın yoksa TR cihaz mı? Bütçeni söylesen en iyisini direkt söylerim.

xiaomi alma ya kendi uygulamaları filan çok rahatsız edici anneme almıştım telefon kendi kendine uygulama olsun reklam olsun durmadan bir şey indirityor kapattım yani ama gene bir şeyler çıkıyor uğraştırıcı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,034
Üyeler
200,279
Son üye
oktay556

Geri