❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar'da Bazı Ürünlerde %20 İndirim

• Hahaha
Reaksiyonlar: Loky
Alıntıyı görüntüle

Galiba bu konuda da çok şanslıyım :D :D
Bende böyle hocam ben pek şanslı değilim ne alsam 3-4 günü buluyor. Sistemdeki her şey hazır ekran kartını beklicem 3 gün 😂
IMG_20260722_000643.webp

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Loky
Ya bunu ben de aldım ve kargolandı ama hala ne yapacağımı bilemiyorum bunca yıl bekledim beyaz sistem dizesim vardı. Kasımı bekliyordum ama bu fiyata görünce kaçırmak da istemedim :/
En iyisini yapmışsın hocam böyle indirim zor denk getirirsin bende 5-6 aydır sistem topluyorum anca denk geldi öyle düşünün

Devasa farktan kastın glossy ekranda sürekli yansıma olarak gördüğün kafan mı?
Yansıma olayı biraz abartı. Bi mat Samsunga, bir de diğer glossy modellere bakın. G5 en ufak ışıkta mosmor olmuş.
14638.webp
14637.webp
14599.webp
14600.webp
10172.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yav bu oled böyle sorunluysa ben iade mi etsem napsam oled alalım alalım dedik biri dedi kırpılmış oled, siz diyonuz yansıma oluyor, arkadaş uzun süre açınca ledler yanıyor filan diyor, IPS devam mı etsek yüksek model alacak paramız yok, bu samsung g5 180hz olanı aldık
14k ya aldıysan iadeye gerek yok fiyatı uygun hayırlı olsun.

Yansıma olayı biraz abartı. Bi mat Samsunga, bir de diğer glossy modellere bakın. G5 en ufak ışıkta mosmor olmuş.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Hocam bende bu Samsung g5 modelini aldım. Beni korkutan oled yanığı ve 200cd parlaklık değeri. Parlaklık yeterli olur mu? Parlaklık düşük olduğu için haliyle full parlaklıkta kullanıcam. Bu da yanık oluşmasına sebep olur mu?

Hocam bende bu Samsung g5 modelini aldım. Beni korkutan oled yanığı ve 200cd parlaklık değeri. Parlaklık yeterli olur mu? Parlaklık düşük olduğu için haliyle full parlaklıkta kullanıcam. Bu da yanık oluşmasına sebep olur mu?
Parlaklığı limitli olduğu için oled yanığı daha zor olur fakat şöyle bir handikap var samsung G6 modelinde sıvı soğutma kullanırken bunda kullanmamış. Kaldı ki Asus, MSI, Gigabyte kullandığı grafen film soğutma için daha iyi. G6 zaten rakipleri kadar iyi soğutma çözümüne veya Oled care sistemine sahip değilken g5 boş paket. Ama yine de o parlaklık la pek sorun olmaz gibi.

200nit oled için bazısına yetiyor bazısına yetmiyor bence en az hepsi 250nit hatta 270nit olmalı. Bazen ihtiyaç oluyor

Bence ekranı göremiyorum falan demezsin sdr parlaklığı kötü değil işimi görüyor dersin bence asıl sorun hdr parlaklığı muhtemelen yeter bisi olmaz. Yani önceden sallıyorum IPS de 350-400nit falan kullanıyorsan yetmezde 300 aşmıyorsan yeter.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Hocam G5 geldi taktım DP ile kapat ac yapınca 2. ekranda anlık git geller oluyor ama G5 goruntu gelmiyor. Hdmi denedim yine goruntu gelmedi tavsiyeniz nedir

Hocam G5 geldi taktım DP ile kapat ac yapınca 2. ekranda anlık git geller oluyor ama G5 goruntu gelmiyor. Hdmi denedim yine goruntu gelmedi tavsiyeniz nedir
Eğer kabloyu tam oturtuyorsanız iki farklı kabloda sorun oluyorsa yüksek ihtimalle monitör bozuktur. Başka monitörde de deneme fırsatınız varsa deneyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,806
Üyeler
199,927
Son üye
chorni42

Geri