Öneri RX 9070 ve XT Modeli Fiyat Karşılaştırma..

Amazon'da spesifik bir indirim yoksa veya Amazon taksiti falan şartsa da yine Amazon üzerinde daha ucuza modeller var.

Uygun olanı alıp geçin, ekran kartlarında uçurum farklar yok.

Pardon sen 9070 yazmışsın, kusura bakma o kadar sönük kaldı ki o sürüm aklım direkt XT olarak düşündü. Bence taksitle falan XT zorlayın.

ikinci el karşı değilsen az kullanılmış nitro bile bulabilirsin o fiyata 750w kaldırır 8 pinlerin her biri ayrı uç ise iyi olur ama bence sonradan 850w gold al 9070 de olabilir 220w çekerek xt olan %15 kötü sadece ama bence gigabyte alma
taksitle alacağım hocam, gigabyte neden almayayım peki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Amazon'da spesifik bir indirim yoksa veya Amazon taksiti falan şartsa da yine Amazon üzerinde daha ucuza modeller var.

Uygun olanı alıp geçin, ekran kartlarında uçurum farklar yok.

Pardon sen 9070 yazmışsın, kusura bakma o kadar sönük kaldı ki o sürüm aklım direkt XT olarak düşündü. Bence taksitle falan XT zorlayın.
açıkçası şöyle anlatayım çoğu model kasaya sığmıyor :D o yüzden gigabyte'nin 3 fanlı modelini düşündüm. psu calculator ile hesaplayınca 750w'da biraz zorluyor gibi gözüküyor

Sapphire Pulse 9070 Kullanıyorum 60 Dereceyi geçmiyor kart bir de küçük bir kasada hiç intake fan olmadan kullanıyorum.
Hatta şöyle gösteriyim :
1000132588.webp

Son düzenleme:
taksitle alacağım hocam, gigabyte neden almayayım peki

açıkçası şöyle anlatayım çoğu model kasaya sığmıyor :D o yüzden gigabyte'nin 3 fanlı modelini düşündüm. psu calculator ile hesaplayınca 750w'da biraz zorluyor gibi gözüküyor

bu videoya bakabilirsin 13.dk da liste olarak gösteriyor 9070xt modeli ama 9070 de aynıdır zaten

keşke :D

performanstan memnun musun hocam ?
Çok memnunum hocam. Benim için guç tüketimi de önemli XT'ye nazaran bu baya daha az çekiyor ve aradaki fark inanılmaz büyük bir fark değil. OC edince %10 falandı yanlış hatırlamıyorsam. Ben undervolted olarak kullanıyorum o kadar güce ihtiyaç duymadığım için.

Çok memnunum hocam. Benim için guç tüketimi de önemli XT'ye nazaran bu baya daha az çekiyor ve aradaki fark inanılmaz büyük bir fark değil. OC edince %10 falandı yanlış hatırlamıyorsam. Ben undervolted olarak kullanıyorum o kadar güce ihtiyaç duymadığım için.
bence düz modelin performans/güç bakımından pek rakibi yok gibi hele undervoltlu hali...

bence düz modelin performans/güç bakımından pek rakibi yok gibi hele undervoltlu hali...
sağolun indirime girdiği gibi yapıştırıcam o zaman, şimdi 33k vermek pek içime sinmiyor

pu
pulseyi de düzgün fiyattan satan yok sanırım

yalnız o psuda giriş fazla yok daishy chain kullanma bende o sebepten değiştim bende de o psu vardı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,463
Üyeler
200,130
Son üye
kastamonukeşa

Geri