🔥İndirim James Donkey Epic Q40 (2k 27inç 0.5ms Ips 180hz) - 6 Bin TL

ben aldım ölü piksel çıktı ve iade ettim. monitörün kasası çatır çutur elimde monte oldu sandım kutudan çıkarken.

İncelediğim zamanda bu fiyattaydı fiyatını koruması güzel bir de indirim yapıp şunu 4.5k yapsınlar herkese aldıralım. 😃
4.5k bedava olur direkt umarım olur da mümkün değil gibi :(

0 ölü piksel garantisi iyimiş ama. Keşke her marka bunu yapsa. Gigabyte monitör aldım incehesaptan. 2 adet ölü piksel çıktı ve ben de değişim için gönderdim talebim reddedildi. Gigabyte 3 den az ölü pikselde sorun görmüyormuş. İade etmek istiyorum ama incehesap servise gönderildiği süreyi bahane edip iademi reddediyor. Yani ölü pikselli monitör kaldı elimde.

bu monitörü kullanıyorum 2 haftadır gayet memnunum fiyatına göre çok iyi. tek dezavantaj monitörün alt kısmı logonun olduğu kısımın çevresi biraz ısınıyor, bu normal sanırım bilmiyorum aşırı bir sıcaklık yok ama lenovo monitörüm hiç ısınmadığı için dikkatimi çekti. birde ayağının pek kullanışlı olduğu söylenemez.

Yani gerçekten vaad ettiği özellikleri sunuyorlarsa evet gayet iyi bu fiyata sepette 5.900TL ama yinede inceleme lazım

Ayrıca ayakları hiç sağlam durmuyor bence bunu alan monitör koluda almalı kırılsın istemiyorsa gerçi kasasıda baya ince duruyor güven vermiyor sağlamlık olarak ama neyse

oled monitörler daha fazla gelişip ucuzlayana dek kullanmak için almak mantıklı hareket olacak. teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1500tl da amazondaki maximum kampanyasından biriken puanla 4400tl ya almış oldum :blobdance:

Son düzenleme:
1 tane ölü piksel çıktı sağ üst köşede rahatsız etmez beni :peepo1:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,477
Üyeler
199,801
Son üye
memolty

Geri