❌İndirim Bitti! 750/450 Algida İndirim Kombosu Yetişin! (Trendyol Go)

yanlış olan ne? boykotun kelime anlamını bile bilmeden boykot yapıyorsunuz aklınız sıra. filistin'i savunuyorsunuz da filistinin osmanlıya ihanetini, dedelerimize yaptıkları işkenceleri niye unutuyorsunuz? bugün filistin osmanlıya ihanet etmeyip türk toprağı olarak kalsaydı israil zulmüyle karşı karşıya kalmak zorunda kalmayacaktı zaten. etme bulma dünyası. sen aynı durumda olsan 1 tane filistinli haline üzülmezdi. adamlara o kadar destek olduğunu düşünüyorsun imkan bulsalar seni 1 kaşık suda boğarlar. ermenileri bile bizden daha çok seviyorlar ki ermeni soykırımını kabul eden nadir ülkelerden birisi filistin. yani uzun lafın kısası kafanızın basmadığı şeylere yorum yapmak yerine, acaba bu işin doğrusu ne diyip araştırmanız gerekiyor. elinizin altında internet var fakat gidip saçma sapan tiktok videoları kaydırıp duruyorsunuz anca, iş bilgiye gelince fıs.
Kesinlikle katılıyorum. Dikkat edilmesi gereken onlarca, yüzlerce konu varken tek derdimiz bu olmalıymış gibi sadece bir şeye sonuna kadar saplanıp savunmaktan vazgeçin artık

yanlış olan ne? boykotun kelime anlamını bile bilmeden boykot yapıyorsunuz aklınız sıra. filistin'i savunuyorsunuz da filistinin osmanlıya ihanetini, dedelerimize yaptıkları işkenceleri niye unutuyorsunuz? bugün filistin osmanlıya ihanet etmeyip türk toprağı olarak kalsaydı israil zulmüyle karşı karşıya kalmak zorunda kalmayacaktı zaten. etme bulma dünyası. sen aynı durumda olsan 1 tane filistinli haline üzülmezdi. adamlara o kadar destek olduğunu düşünüyorsun imkan bulsalar seni 1 kaşık suda boğarlar. ermenileri bile bizden daha çok seviyorlar ki ermeni soykırımını kabul eden nadir ülkelerden birisi filistin. yani uzun lafın kısası kafanızın basmadığı şeylere yorum yapmak yerine, acaba bu işin doğrusu ne diyip araştırmanız gerekiyor. elinizin altında internet var fakat gidip saçma sapan tiktok videoları kaydırıp duruyorsunuz anca, iş bilgiye gelince fıs.
Çocukların öldürülmesini, hastanelerin bombalanmasını, çocukların okullarının altında kalmasını, zara gibi markaların bunu bi reklam haline getirip bunla defile yapmasının boykotunu savunmayalımmı ? Boykot insani birşeydir. Doğmamış çocuğa geçmişin bedelini soramazsın. Türkiyedeki insanlara bak bizim ülkedeki kadar hain nerede var.
İngilizlere güvenmeselerdi, osmanlıya ihanet etmeselerdi, başlarına bunlar gelmezdi evet bunlar doğru. Bizim ülkenin başında hiç istemediğin birinin olduğunu fakat buna rağmen onlardan biri olarak sayıldığını düşün. Ben onlarıda biliyorum Antalya'da canlı bombalar olduğu zaman malum ülkelerin keşke patlasaydı demesi, Doğu Türkistanın unutulması fakat filistini ve ukraynayı en ön sıradan verilmesi vs.
Kaldıki israil dediğin toplum senin ülkene eninde sonunda savaş açacak, çünkü kutsal topraklarında oturuyorsun. Aç biraz israil medyasını izle, kutsal kitaplarını oku, bak bakayım ne diyor. Şuan gücümüz Türkiye'ye yetmez, ama son hedefimiz orası diyor. Kuduz köpek gibi heryere saldıran ülke, sana saldırmayacakmı sanıyorsun. Boykotu Türksen vatanını müdafaa için yapabilirsin, en basit gerekçe. Eninde sonunda israil'le Türkiye savaşacak. Sen savaşmazsan, çocuğun savaşacak. Çocuğunun kafasına atılan füzeyi öbür dünyada parasında benimde payım var diye patlamış mısırla izlersin artık.
Adamların dini inanışını bilmiyorsunuz, burada millete akıl veriyorsunuz. Kendi halkından bile seçmece yapacaklar. Seni insandan mı sayıyor onlar zannediyorsun? Karınca ezse daha fazla üzülür onlar.
Google ve amazon yatırımı ile israil yeni yazılım illegal izleme projesinde filistin halkına google'ın övündüğü insan hakları sözleşmesini bile ekletmedi :D Yani insan olarak görmediklerini evrakta tasdiklediler. Senide görmüyor yani merak etme.

Son düzenleme:
Kesinlikle katılıyorum. Dikkat edilmesi gereken onlarca, yüzlerce konu varken tek derdimiz bu olmalıymış gibi sadece bir şeye sonuna kadar saplanıp savunmaktan vazgeçin artık
Sizin gibiler de milletin hassasiyetlerine laf atıp durmayın . Adam duruşunu belirtmiş ister al ister alma . Sana karışan yok

Algidanın hiç bir ürünü üzerinde dondurma yazmıyor dikkat ederseniz hepsi aromalı buz.
TÜRK GIDA KODEKSİ DONDURMA TEBLİĞİ göre algidanın hiç bir ürünü dondurma değildir.
Boykotu falan boşverin kendi sağlığınız için bunları yemeyin.
Yiyenlerede afiyet olsun ne diyelim.

Sizin gibiler de milletin hassasiyetlerine laf atıp durmayın . Adam duruşunu belirtmiş ister al ister alma . Sana karışan yok
Kimsenin hassasiyetine laf atmıyorum kardeşim. Okuduğunu anlamakla problemlerin mi var ? Adam duruşunu belirtiyorsa ben de duruşumu belirtiyorum. Senin ne zoruna gitti ?

Şu boykot muhabbeti baydı artık. Boykotunuzu kendiniz yapın o ürünü alan kullanan yemek isteyen, içmek isteyen insanlara bunu empoze etmeye çalışmayın. Kimse size İphone vs. kullanmayın ABD malı giymeyin, instagram, youtube kullanmayın demiyor. Gerçekten boykot yapmak istiyorsanız Vestel cep telefonu kullanıp youtube, instagram vs. kullanmayın. Yok kola içmeyin yok dondurma yemeyin vs. aşırı komik oluyor. Bu arada iş için geçmişte filistine gitmiş biri olarak filistindeki restoranlarda coca cola satılıyor bilin istedim. Yani ülke kendisi boykot etmiyor halkı boykot etmiyor. Bizimkiler boykot boykot diyor. Bu çok saçma.

Şu boykot muhabbeti baydı artık. Boykotunuzu kendiniz yapın o ürünü alan kullanan yemek isteyen, içmek isteyen insanlara bunu empoze etmeye çalışmayın. Kimse size İphone vs. kullanmayın ABD malı giymeyin, instagram, youtube kullanmayın demiyor. Gerçekten boykot yapmak istiyorsanız Vestel cep telefonu kullanıp youtube, instagram vs. kullanmayın. Yok kola içmeyin yok dondurma yemeyin vs. aşırı komik oluyor. Bu arada iş için geçmişte filistine gitmiş biri olarak filistindeki restoranlarda coca cola satılıyor bilin istedim. Yani ülke kendisi boykot etmiyor halkı boykot etmiyor. Bizimkiler boykot boykot diyor. Bu çok saçma.
İdrak etmemiz gereken sadece bu paragraf. Ancak insanlar anlamamakta ısrarcı. Boykot yapıyorsun ve ya yapmıyorsun farketmez. Yapacaksan kendine yap. Bunu her yaptığında belirtmek zorunda değilsin insanlara dayatamazsın. Kimse senin yaptığın boykotu duymak öğrenmek hele ki zorla yönlendirmelere gelmek zorunda değil. Yaşadığımız ülkede bu malları almak, tüketmek yasalsa daha da üzerine laf kalabalığı yapmaya gerek yok.

8 tane 750gr dondurma 350TL'ye geldi bakalım gelecekmi. Teşekkürler :)

İdrak etmemiz gereken sadece bu paragraf. Ancak insanlar anlamamakta ısrarcı. Boykot yapıyorsun ve ya yapmıyorsun farketmez. Yapacaksan kendine yap. Bunu her yaptığında belirtmek zorunda değilsin insanlara dayatamazsın. Kimse senin yaptığın boykotu duymak öğrenmek hele ki zorla yönlendirmelere gelmek zorunda değil. Yaşadığımız ülkede bu malları almak, tüketmek yasalsa daha da üzerine laf kalabalığı yapmaya gerek yok.
Buraya çok basit bir örnek atıyorum. Görsel sıradan bir filistin gezi videosuna ait arkadaki coca cola yazılı esnaf dükkanı ve dolabın içerisi kola dolu. Başka bir söze gerek yok ben kendim geçmişte gittiğim için satıldığını içildiğini biliyorum. İnsanlar sanıyor ki filistinliler kola içmiyor. Adamların kendileri içiyorsa biz niye boykot edelim. Videoyu izlemek isteyen youtube üzerinden bulup açabilir.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-07-25 204309.webp
    Ekran görüntüsü 2026-07-25 204309.webp
    188.4 KB · Hit: 55
Buraya çok basit bir örnek atıyorum. Görsel sıradan bir filistin gezi videosuna ait arkadaki coca cola yazılı esnaf dükkanı ve dolabın içerisi kola dolu. Başka bir söze gerek yok ben kendim geçmişte gittiğim için satıldığını içildiğini biliyorum. İnsanlar sanıyor ki filistinliler kola içmiyor. Adamların kendileri içiyorsa biz niye boykot edelim. Videoyu izlemek isteyen youtube üzerinden bulup açabilir.
Cahillik eskidende vardı ama hiç bu kadar özgüvenli olmamıştı sözü gerçekten bizim ülkeye tutulmuş bir ayna gibi. Niye boykotu sadece filistinle ilişkilendirecek kadar yoğun bir cehalete sahipsiniz ? Üstte kocaman paragraf yazmışım hâla aynı muhabbetleri chatgpt gibi tekrarlıyorsunuz. Müslüman karşıtlılığınız yüzünden filistin üzerinden birşeyleri giydiriyorsunuz başka bir şey değil.

Algidanın hiç bir ürünü üzerinde dondurma yazmıyor dikkat ederseniz hepsi aromalı buz.
TÜRK GIDA KODEKSİ DONDURMA TEBLİĞİ göre algidanın hiç bir ürünü dondurma değildir.
Boykotu falan boşverin kendi sağlığınız için bunları yemeyin.
Yiyenlerede afiyet olsun ne diyelim.
Konudaki en haklı yorum bu. Sağlığınızdan daha önemli bir şey yok. Başkalarını düşüneceğinize, başkalarıyla tartışacağınıza önce kendinizi düşünün. Ha yiyene yemeyene karışmam afiyet olsun ama olur mu orası muamma. :D

Cümlen başlı başına çelişki ve sığlık dolu. Birincisi yapan belirtebilir ifade özgürlüğü. İkincisi boykot yapan birisi gelip evinde seni zorla boykot yap diye yaka paça yerdemi sürükledi ne alaka ? Yazanlar gerekçeleriyle yazmış, senin gerekçen görmek istemiyorum. Bu şeye benziyor camiler ezan okumasın kulaklık ne diye var ben rahatsız oluyorum gibi bir cümle bu :D nefsinin zoruna gidiyor demekki görmek istemiyorsun. Küfür yok bir şey yok, sadece edebince insanlar bilgilendirip, kendi doğrularını savunuyorlar. Kimse ben boykot yapıyorum diyip altına TC Kimliğinin fotoğrafını atmıyor. Neyin şovunu yapıcak ? Tanımıyorsun bile kişiyi. Üçüncüsü bu ülkede yasal neler neler var, ayrıca böyle bi cahillikte görmedim. Hiçbir ülke bu malları benim ülkemde satma demez, onun tepkisini halk verir. Firmalar kalite düşürür fiyatçı rekabete gider, sonrada hala satamıyorsa fabrikalarını ihale ile satıp ülkeden çekilir. Çokta rahatsız oluyorsan engel tuşu koymuşlar oraya kocaman, boykot yazanları engellersin olur biter.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Konudaki en haklı yorum bu. Sağlığınızdan daha önemli bir şey yok. Başkalarını düşüneceğinize, başkalarıyla tartışacağınıza önce kendinizi düşünün. Ha yiyene yemeyene karışmam afiyet olsun ama olur mu orası muamma. :D
Geçen bir cips aldım bu kadarmı kötü olur, artık bize neler neler gıda diye veriyorlar. Türkiyeden ne gitse yurtdışına toplatıyorlar. Rezillik gerçekten. Şerefli markalarımızın artması lazım. İnsan sağlığını oyuncak ettiler. Özellikle şu pandemi'den sonra herşeyin kalitesi inanılmaz düştü.

Geçen bir cips aldım bu kadarmı kötü olur, artık bize neler neler gıda diye veriyorlar. Türkiyeden ne gitse yurtdışına toplatıyorlar. Rezillik gerçekten. Şerefli markalarımızın artması lazım. İnsan sağlığını oyuncak ettiler. Özellikle şu pandemi'den sonra herşeyin kalitesi inanılmaz düştü.
Gıda sektörü baştan aşağı gözden geçirilmesi gerekiyor. Aynı markanın çikolatasındaki içerikler Almanya'da koruyucusuz, katkısızken bizim burda ne varsa basıyorlar. Vatandaşa değer vermiyorlar. İlaçlı fındığı fıstığı bize yedirtiyorlar, en kaliteli gıdaları da elin avrupalısı yiyor...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,414
Üyeler
200,388
Son üye
markeloff97

Geri