Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

Kardeşime kablosuz bir kulaklık almak istiyorum. Bu kablosuz ürünler arasında önerebileceğiniz bir ürün var mıdır ?

H2015 PRO bu fiyata kaçırma derim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mouse ne kadara düşerse alınması mantıklı
dürüst olmak gerekirse M5PRO almak yerine başka mouse alırdım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

BUDA PART II

6499 TL

1999TL

3299TL

bu fuxi h7 alınır mı? kullanan var mı?
H3 - H7 - H8 kullandım. En rahatı H3 :D H7'nin üst kafa bandı kafaya baskı yapıyor çok rahatsız edici geldi geri sattım. H8'de güzel ama H3'ten sonra bir tık ağır geldi, haricen çok güzeldi. H3 devam şuanlık, bi 2.5-3 sene oldu sorunsuz hala

Geçen de H6 pro'dan aldım 730TL'ye de açmadan satıldı, bilgisayarcıya verdim aldıklarımı. H3'ün revize edilmiş modeli diyordu gemini, eğer doğruysa H6 Pro da alabilirsin hocam

H3 PLUS mı ne çıkmış gördün mü hocam
H3 - H7 - H8 kullandım. En rahatı H3 :D H7'nin üst kafa bandı kafaya baskı yapıyor çok rahatsız edici geldi geri sattım. H8'de güzel ama H3'ten sonra bir tık ağır geldi, haricen çok güzeldi. H3 devam şuanlık, bi 2.5-3 sene oldu sorunsuz hala

Geçen de H6 pro'dan aldım 730TL'ye de açmadan satıldı, bilgisayarcıya verdim aldıklarımı. H3'ün revize edilmiş modeli diyordu gemini, eğer doğruysa H6 Pro da alabilirsin hocam

hocam h3 almayı düşünüyorum memnun musunuz gerçekten sıradan bir oyuncuyum valo cs oynuyorum kablosuz birşeyler arıyorum. Şuanda trendyol ve hepsiburadada 1350 tl ona göre alacağım.

H2015 proyu alın aldırın .Hyperx Cloud 3s vardı iade ettim bunu aldım.Benim ürünümde mi sorun vardı bilmiyorum çok uğraştım gerekli sürücüleri indirdim ama olmadı sonra bunu aldım ses seviyesi çok 88 de kullanıyorum çok güzel ses kasılıyor CS de.Atk neptune N9 pro ile aynı işlemci mi kart mı ne deniliyor bilmiyorum aynı şeyi kullanıyor onun uygulmasını indirince direk tanıyordu.Güncelleme ile düzelttiler mi bilmiyorum ben güncellemedim ancak yazılımı kullanmaya gerek duymadım.Bundan önce fuxi h7 de kullandım ama h2015 pro havitin en iyisi olabilir sanırım

hocam h3 almayı düşünüyorum memnun musunuz gerçekten sıradan bir oyuncuyum valo cs oynuyorum kablosuz birşeyler arıyorum. Şuanda trendyol ve hepsiburadada 1350 tl ona göre alacağım.
ses kasma konusunda çok yorum yapamayacağım çünkü genelde ETS 2 oynuyorum xD ama arada sırada Valorant girince de üzmüyor (Demir falanım, pat pat koşar vururum öyle profesyonel bir beklentin olmasın)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,034
Üyeler
200,279
Son üye
oktay556

Geri