stalkerreborn
80+
- Reaksiyon skoru
- 70
bende merak ediyorumbu fuxi h7 alınır mı? kullanan var mı?
bende merak ediyorumbu fuxi h7 alınır mı? kullanan var mı?
denedim güzel değil direk elden çıkardımbu fuxi h7 alınır mı? kullanan var mı?
Mouse ne kadara düşerse alınması mantıklıH2015 PRO
M5 SUPERLİGHT
KBL884L PRO
Daha ilk parttan hayırdır???
H2015 PRO bu fiyata kaçırma derim.Kardeşime kablosuz bir kulaklık almak istiyorum. Bu kablosuz ürünler arasında önerebileceğiniz bir ürün var mıdır ?
Havit Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık
www.havitstore.com.tr
dürüst olmak gerekirse M5PRO almak yerine başka mouse alırdımMouse ne kadara düşerse alınması mantıklı
H3 - H7 - H8 kullandım. En rahatı H3bu fuxi h7 alınır mı? kullanan var mı?
H3 - H7 - H8 kullandım. En rahatı H3H7'nin üst kafa bandı kafaya baskı yapıyor çok rahatsız edici geldi geri sattım. H8'de güzel ama H3'ten sonra bir tık ağır geldi, haricen çok güzeldi. H3 devam şuanlık, bi 2.5-3 sene oldu sorunsuz hala
Geçen de H6 pro'dan aldım 730TL'ye de açmadan satıldı, bilgisayarcıya verdim aldıklarımı. H3'ün revize edilmiş modeli diyordu gemini, eğer doğruysa H6 Pro da alabilirsin hocam
hocam h3 almayı düşünüyorum memnun musunuz gerçekten sıradan bir oyuncuyum valo cs oynuyorum kablosuz birşeyler arıyorum. Şuanda trendyol ve hepsiburadada 1350 tl ona göre alacağım.H3 - H7 - H8 kullandım. En rahatı H3H7'nin üst kafa bandı kafaya baskı yapıyor çok rahatsız edici geldi geri sattım. H8'de güzel ama H3'ten sonra bir tık ağır geldi, haricen çok güzeldi. H3 devam şuanlık, bi 2.5-3 sene oldu sorunsuz hala
Geçen de H6 pro'dan aldım 730TL'ye de açmadan satıldı, bilgisayarcıya verdim aldıklarımı. H3'ün revize edilmiş modeli diyordu gemini, eğer doğruysa H6 Pro da alabilirsin hocam
Yok hocam onu görmedimH3 PLUS mı ne çıkmış gördün mü hocam
ses kasma konusunda çok yorum yapamayacağım çünkü genelde ETS 2 oynuyorum xD ama arada sırada Valorant girince de üzmüyor (Demir falanım, pat pat koşar vururum öyle profesyonel bir beklentin olmasın)hocam h3 almayı düşünüyorum memnun musunuz gerçekten sıradan bir oyuncuyum valo cs oynuyorum kablosuz birşeyler arıyorum. Şuanda trendyol ve hepsiburadada 1350 tl ona göre alacağım.