🔥İndirim Corsair Vengeance Rgb 16gb 6000mhz Cl36 Ddr5 (10.999 TL)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
gamergen de var . merak ettiğim iki firmanin stoğu ortak mı ? itopyada stok düştüğünde gamergen de stok bitti yazıyor. bu aralar dikkatimi çekiyorr.
bim a 101 fiyat politikasi gibiler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Cl30 olsaydi yapistirirdim
bıktık sizden

32gb 17ye satamıyorum kim alıyor bunları bize denk gelmiyor

Oyle buyuk farklar degil ama var sonucta. Bide bu fiyata cl30 patriot var o yuzden dedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yapma ya
RGB isteyen bunu tercih eder. Fark insan gözüyle anlaşılacak bir şey değil. Bir ekip var "%1'de fark yok, %0.1'de de fark yok, avarage'de %0.5 iyi ama daha akıcı abi anlamıyosunuzzzz" diyor. Anlamıyorum, evet. Çok iyi ramler ile çok çok iyi ramler arasındaki farkları seçecek bir coğrafyada yaşamıyoruz.

Bana hala çok geliyor ya 32 ram yapsan 22K tutuyor vatan bunları 10500 11K'dan verdi 32 hallerini insan bu paraları vermek istemiyor

Bana hala çok geliyor ya 32 ram yapsan 22K tutuyor vatan bunları 10500 11K'dan verdi 32 hallerini insan bu paraları vermek istemiyor
Vatan bile pişman oldu bu fiyat hatasına. İndirim ayrı, fiyat hatası ayrı. Tekrar aynı fiyat hataları ne zaman olacak bilemeyiz.

Buz gibi fırsat ibret olsun(hiç alınmasın) diye bunlar paylaşılıyor diye edüşünüyorum :D
Şu an aktif olarak piyasada RGB içeren, bu hızlarda ve bu fiyattan uygun bir ürün paylaşır mısın?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri