🔥İndirim Corsair Vengeance Rgb 16gb 6000mhz Cl36 Ddr5 (10.999 TL)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Keşke gerçek hayatta karşımda olsan, yüzüme söyleyebilir misin bunları bilmiyorum. Hiç de sanmıyorum.

"6400 üstü ise çoğu zaman boot almaz bile. Alsa bile, bunu stabil olarak sunması çok zordur."

Cümle bu. Net ve anlaşılır. Ben sana şimdi engeli koyarım, kaybolursun. Ama anne ve babana sabırlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ne demek.
Oooo küçük kardeş tehti de bak sen neymiş engeli basacakmış neymiş yüzüne söyleyebilirmiş bak bak sen.

sadece meraktan soruyorum bir bilgisayar parça hatta indirim forumunda nasıl tartışmayı beceriyorsunuz. kim neyi nasıl biliyorsa öyle davransın. size mi kaldı başkasının yanlışını düzeltmek arkadaş? kavga etmeye değmez. yapılan yanlışsa bedelini yanlışı yapan öder. uyarır döner arkanı gidersin. her olayda bir kavga tartışma aramak moda oldu. gerçekten üzücü

Keşke gerçek hayatta karşımda olsan, yüzüme söyleyebilir misin bunları bilmiyorum. Hiç de sanmıyorum.

"6400 üstü ise çoğu zaman boot almaz bile. Alsa bile, bunu stabil olarak sunması çok zordur."

Cümle bu. Net ve anlaşılır. Ben sana şimdi engeli koyarım, kaybolursun. Ama anne ve babana sabırlar.

Ne demek.

Düzenlemiş mesajı. Boot alamama sebebi ram'in çipi değil; cehalet kokan güzel kardeşim. AM5'in yapısı. Ram ile alakası yok olayın. AM5 ile alakalı. Bunu da bilmiyorsun.

13 senedir yazılımcıyım ama sen bilirsin.

Tekrar, anana ve babana sabırlar dilerim.
Nerede 13 sene kasiyer başında iş yapınca kendini yazılımcı sandın herhalde. Söyle de yazdığın uygulamayı kullanmayın hangi dili biliyorsun diye sorsak YZ dan cevap verecek adama bak sen. 6400 üstüne am5den dolayı stabil olmaz diyor

sadece meraktan soruyorum bir bilgisayar parça hatta indirim forumunda nasıl tartışmayı beceriyorsunuz. kim neyi nasıl biliyorsa öyle davransın. size mi kaldı başkasının yanlışını düzeltmek arkadaş? kavga etmeye değmez. yapılan yanlışsa bedelini yanlışı yapan öder. uyarır döner arkanı gidersin. her olayda bir kavga tartışma aramak moda oldu. gerçekten üzücü
Şimdi, bu adamın mesajını görüp birisi B serisi anakartına ekstra para verip 8000mhz ram alsa ve boot alamasa. Kim suçlu? Bu adam.

Forumlar bunun içindir, hatayı düzeltirsin. Ancak karşındaki insan bilmediğini dahi bilmeyen birisi olunca; böyle oluyor.

Nerede 13 sene kasiyer başında iş yapınca kendini yazılımcı sandın herhalde. Söyle de yazdığın uygulamayı kullanmayın hangi dili biliyorsun diye sorsak YZ dan cevap verecek adama bak sen. 6400 üstüne am5den dolayı stabil olmaz diyor
AI kullanmıyorum, şirkette sadece debugging için kullanıyoruz. Vue.js cont.'larından biriyim aynı şekilde WordPress'in 18 güvenlik açığını kapattırmış birisiyim. Aktif olarak 9 dil biliyorum ama işim gereği 1 senedir kod yazmadım, proje yöneticisiyim.

Burada da değil, r10'dan biriyim. Şu forumda değil, r10 da bile bana yazılım konusunda laf edebilecek birisi yok.

Lütfen canım kardeşim, belli ki yaşça da ufak birisin, spora başla, çimene dokun. Ailene yazık.

RGB isteyene mantıklıda şu saçma taksit politikasından burdan alışveriş yapmıyorum

Şimdi, bu adamın mesajını görüp birisi B serisi anakartına ekstra para verip 8000mhz ram alsa ve boot alamasa. Kim suçlu? Bu adam.

Forumlar bunun içindir, hatayı düzeltirsin. Ancak karşındaki insan bilmediğini dahi bilmeyen birisi olunca; böyle oluyor.
Ben zamanında am4 yerine 10. nesil intel almıştım. Sebebi de forumlarda amd ısınıyor intel serin. Ben o zaman bilmiyordum sürekli ısınıyor ısınıyor diye kötülüyorlardı. Güzel bir tane fan takınca ısınmasının önemi yokmuş.. çok pişmanım am4 almadigima

Kıvırma kıvırma ne oldu şimdi anakart desteklemeze döndün he b serisi anakarta sahip bir insan bütçesi ve bilgisi nasıl bir anakart alacağını zaten bilir.

Ben zamanında am4 yerine 10. nesil intel almıştım. Sebebi de forumlarda amd ısınıyor intel serin. Ben o zaman bilmiyordum sürekli ısınıyor ısınıyor diye kötülüyorlardı. Güzel bir tane fan takınca ısınmasının önemi yokmuş.. çok pişmanım am4 almadigima
Kendisidir belki, mesajı bulabilirseniz bakın bir. AI çağında bile; her an hemen her bilgiyi %99 doğrulukta öğrenebileceğin bir çağda bile; bu kadar yanlış bilgiyi bir arada zincirlemesine sunabilen insanlar olması üzücü oluyor.

Kıvırma kıvırma ne oldu şimdi anakart desteklemeze döndün he b serisi anakarta sahip bir insan bütçesi ve bilgisi nasıl bir anakart alacağını zaten bilir.
Hiç enerjim yok ya, gerçekten. Mod.'lar uğraşsın. Yanlış bilgilendirme ve çığırtkanlıktan 1 hafta ban ye de, 1 hafta huzura ersin insanların gözleri.

buranın kilidi gelmiş
Geldi geldi, valla geldi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri