AMD Yeni 4gb(RX 9050) Ekran Karı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz

Çok doğru tespitler bu arada benim düşüncem de aynı şekil de ama bu sefer de ne oldu YZ alanına yaptığı yatırımlar ile en değerli şirket oldu Nvidia bu taraf da AMD yide görmek isterdim.
Ben son tüketici olarak Amd’nin olduğu yerden çok memnunum ya. Oyun performansı alabileceğim güçlü kartlar çıkarıyorlar fiyatları da çok uygun Nvidia’ya göre. Yapay zeka ıvır zıvır işlerine çok girerlerse oyuncu kesim başı kesik horoz gibi kalır

Ben son tüketici olarak Amd’nin olduğu yerden çok memnunum ya. Oyun performansı alabileceğim güçlü kartlar çıkarıyorlar fiyatları da çok uygun Nvidia’ya göre. Yapay zeka ıvır zıvır işlerine çok girerlerse oyuncu kesim başı kesik horoz gibi kalır
9070 xtye fsr 5 ve/veya mfg gelmezse olay çıkar :ROFLMAO:

Herkes kendi derdin de bende Cuda Core ihtiyacım var hem edit hem de yapay zeka eğitimi için :D

5080 5090 yakışır o işlere
İşte ona o yakışır da rekabeti olmadığı için Nvidia ekran kartlarının fiyatları uçuk seviyede ben rekabet olsun istiyorum. Bunun için elimde mesela 5090 laptop almak zorunda kaldım

İşte ona o yakışır da rekabeti olmadığı için Nvidia ekran kartlarının fiyatları uçuk seviyede ben rekabet olsun istiyorum. Bunun için elimde mesela 5090 laptop almak zorunda kaldım
5090 ventus bile 250kdan başlıyor, bu zamlar ne zaman bitecek bıktırdı artık

5090 ventus bile 250kdan başlıyor, bu zamlar ne zaman bitecek bıktırdı artık
250k ya mı çıktı bu ekran kartlarına gelecek zamlar demekki uygulanmaya başladı desene. Haşimdi baktım şok içerisindeyim eyvahlar olsun

250k ya mı çıktı bu ekran kartlarına gelecek zamlar demekki uygulanmaya başladı desene. Haşimdi baktım şok içerisindeyim eyvahlar olsun
ben 5070 ti vanguard alacaktım bütçe yetmediğinden alamamıştım, 9070 xt nitro+ aldım
şu an 9070 xt nitro+ parasına o zamanın vanguard 5070 ti ı geliyor

ben 5070 ti vanguard alacaktım bütçe yetmediğinden alamamıştım, 9070 xt nitro+ aldım
şu an 9070 xt nitro+ parasına o zamanın vanguard 5070 ti ı geliyor
Artık pc toplama devri kapanıyor herhalde

8 gb versiyonuda çıkacak ve 4 gb versiyonu muhtemelen oyunculara yönelik bir kart olmayacak zaten. "Dizi izlemeye ekran kartı lazım, hadi bunu alalım" veya "çocuk ders çalışacakmış" diyenlere hitap eden bi kart olur.
igpu var o iş için zaten

B580in 12K dan gitmesine göre fiyat ayarlaması olmazsa kartı kimse almaz türkiyeden,Çip krizi ne kadar kötü olursa olsun en azında 6GB Vram vermediği için AMDyi kınıyorum,sıfırdan 118M parametreli YZ modeli eğitiyorum,onda bile 4GB VRAM ile anüsü başı dağıtıyoruz,4GB yetmez abi in the big 26

Geri