AMD Yeni 4gb(RX 9050) Ekran Karı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz

Bugün bir haber kaynağında AMD ekran kartı olarak 4GB'lık yeni modelini tanıttığını ve sadece hazır sistemlerde kullanılacağına dair bir haber gördüm siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz merak ettim açıkçası. Benim fikrimce uygun fiyatlı söz konusu ise en azından 6-8GB çıkarılsa çok daha mantıklı olacağını düşünüyorum.
32 gb 9080 xt beklerken 9050 şoku

Apu bundan güçlü

32 gb 9080 xt beklerken 9050 şoku
AMD tarafında hiç bir zaman Nvidia taradında xx90 serisine kafa tutacak bir kart görmedik göreceğimi de sanmıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

9060xt nin fiyatı yıl sonuna doğru artacak zaten. 9050 duyrulmadan öncede belliydi.
zaten onun ön hazırlığını yapmıştır amd kedni o şekilde bir ekran kartnı üreteceğini bildiği için ona hazırlık

Zamanında nvdia gtx1650 yi 4gb çıkarmışken, yazılımı sorunlu olsa bile 8gb rx580 çıkarmıştı adamlar. Amd 8 senedir 4gb kart çıkarmamış 2027de mi çıkaracak

Zamanında nvdia gtx1650 yi 4gb çıkarmışken, yazılımı sorunlu olsa bile 8gb rx580 çıkarmıştı adamlar. Amd 8 senedir 4gb kart çıkarmamış 2027de mi çıkaracak
Hazır sistemlere özel yapacakmış

AMD tarafında hiç bir zaman Nvidia taradında xx90 serisine kafa tutacak bir kart görmedik göreceğimi de sanmıyorum.
Onu yapmaya ihtiyaçları yok ki xx70 ti/super ve xx80’lere rakip olsalar hedef kitlelerine ulaşıyorlar xx90 alıp sadece oyun oynayacak insan sayısı 1/100000 falan. Profesyonel işlerde Nvidia açık ara daha iyi. xx90 gibi bir kart yapıp satamamaktansa yapmamaları daha akılcı, o yüzden ben de görüleceğini sanmıyorum

Onu yapmaya ihtiyaçları yok ki xx70 ti/super ve xx80’lere rakip olsalar hedef kitlelerine ulaşıyorlar xx90 alıp sadece oyun oynayacak insan sayısı 1/100000 falan. Profesyonel işlerde Nvidia açık ara daha iyi. xx90 gibi bir kart yapıp satamamaktansa yapmamaları daha akılcı, o yüzden ben de görüleceğini sanmıyorum
Çok doğru tespitler bu arada benim düşüncem de aynı şekil de ama bu sefer de ne oldu YZ alanına yaptığı yatırımlar ile en değerli şirket oldu Nvidia bu taraf da AMD yide görmek isterdim.

Geri