İlk Araba Önerisi Lazım Yardım Edermisiniz ?

Yorumları okuyarak geldim Clio'ya o boyda iki kişi oturduğunda arka koltuklara oturulması imkansıza yakın çoluk çocuk anca oturur o fiyat bandına alacağın 10+ yaştaki araba ilk senesinde olmasa bile bir sene sonra seni sanayiye götürmeye başlar veya sen janttı fardı felan değiştirmek istersin o fiyat bandına en mantıklı araba istemeyerekte olsa egea öneririm model ne kadar yüksek masraf o kadar az. Yaşlı araba alıp masraf yapacağına o paraları mantıklı bir yatırımda kullanıp ilerleyen yıllarda şoförlüğünde tam oturduğunda daha keyifli bir araba almanı tavsiye ederim. Yakışıklı olsun darlığı önemli değil dersende cee'd mantıklı yada egea cross
Ceed de önerdiğin bi yıl kasa var mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayır hocam bütün kasaları güzel
İllaki vardır hocam bişey söyle işimi kolaylaştır valla inanılmaz kararsızım 😅

Ceed de önerdiğin bi yıl kasa var mı

İllaki vardır hocam bişey söyle işimi kolaylaştır valla inanılmaz kararsızım 😅
Yıl ve motor seçeneklerine göre değişiyor dostum kaç model olacağına karar ver en dolusundan bakmaya başla bütçe neye yetiyorsa artık 😂 arkadaşın dediğide doğru 2016 2017 civarı modelide güzel conscept plus paket olanı cam tavan içi siyah ağırlıklı felan 1.6dizel otomatik 136bg fena bişey 2020 modelide güzel ama paketleri hakkında çok bilgim yok

Satarken hızlı gitsin parçası bol ustası bol işçiliği ucuz yakıtı ekonomik olsun diyorsan ben gibi megane 4 alabilirsin martta aldım bakımını yaptırdım 5 aydır gayet memnunum, ama ne olursa olsun fransız parça kalitesi bir yere kadar bir alman değil, arka bagaj havuzu su alması kronik ama plastik olduğu için bir sorun teşkil etmiyor ki benimki çok az bir su alıyor 2 gün sonra buharlaşıyor hepsi öylemi bilmiyorum, ses yalıtımı ve kapı tokluğu tatmin edici.
Daha kaliteli daha donanımlı diyorsan kia ceed al kesinlikle parasının üzerinde bir araç tr de tutmaması büyük ayıp gerçi tutsaydı da bu fiyatlara bulamazdık.

1 milyon 1 milyon 200 bin arasında araba bakıyorum şuan qashqai ve insignia bakıyorum ikiside 2015 model olur muhtemelen otomatik vites arıyorum bide yardimci olursanız sevinirim
yorumları okumadım ilk araç olucak ise yanal çok masrafın olucak 1.200 den eline 800 filan kalır anca 800-850 binlik bir şey alman lazım

2016 model otomatik qashqai vardı şanzıman sürekli yağ kaçırıyordu , usta bunlarda hep var kronik demişti bilgin olsun.Genelde sıfır al maksimum 10 sene bin sat derler qashqai için.

Jetta ile skoda octavia hakkinda bilgisi olan var mı alınır mı? bu fiyat bandına

Jetta ile skoda octavia hakkinda bilgisi olan var mı alınır mı? bu fiyat bandına
jetta 2013 te sıfır almıştık 12 yıl kullandık çok çok iyi arabadır 1.4 tsi ı da 1.6 tdi ı da yakıt açısından ve sorunsuzluk açısından çok iyi motorlar , tek sıkıntı otomatik bakıyormusunuz 120 - 150 arası kavrama ve volant yiyor , 200 binde de dsg nin komple revize edilmesi lazım hariç 1 tl masraf açmaz ve keyif verir

jetta 2013 te sıfır almıştık 12 yıl kullandık çok çok iyi arabadır 1.4 tsi ı da 1.6 tdi ı da yakıt açısından ve sorunsuzluk açısından çok iyi motorlar , tek sıkıntı otomatik bakıyormusunuz 120 - 150 arası kavrama ve volant yiyor , 200 binde de dsg nin komple revize edilmesi lazım hariç 1 tl masraf açmaz ve keyif verir
Anlattiginiz sorunlar ortalama kac lira masraf cikartir

Birde kac binde alınır en fazla kaç km bakmam lazim

Geri