Neye dayanarak söylüyorsun bunu?Bir yıl içerisinde bana göre yeni bir ath yapacak.
Düşen yapı kırıldı. Bu kırılan yapı ayıydı. Derin bi düzeltme yapar 1 2 hafta içerisinde sonra tekrar şu an ki seviyeninde üzerine çıkarız. Bu şekilde 1 yıl içerisinde ath yapar diye öngörüyorum tabi ki bir yatırım tavsiyem yok.Neye dayanarak söylüyorsun bunu?
Bence bir süre daha uyur kişisel tahminim ytd.beyler merhaba bitcoin sizce 120k 125k civarına ne zaman gelir var mı bi tahmininiz
yatırımın mı var yatırım yapmayı mı düşünüyorsun hocambeyler merhaba bitcoin sizce 120k 125k civarına ne zaman gelir var mı bi tahmininiz
Petrolde bu kadar yükselme beklentisi varken ne altından ne de kriptodan çok fazla beklentide olmak akıl karı iş değil. Onu da geçtim para piyasaları Trump’ın elinde oyuncak oldu. Kendisi ve çevresi parayı nereye kaydırırsa onu yükseltecek bir konuşma veya hamle yapıyor. Bana sorarsan ki bence sorma herkesin doğrusu kendine, kripto yeterince düşüp para kazandıracak hale gelmeden büyükler için talep yaratamaz. Bu durumda artamaz da çünkü şu an pek çok insan kulaktan dolma bilgilerle 100-120k gibi fiyatlardan aldı ve yükselsin de satayım diye bekliyor. Ben öyle bitcoin alayım da insanlar zararını kurtarsın diyecek melek yüzlü bir milyarder hiç görmedimDüşen yapı kırıldı. Bu kırılan yapı ayıydı. Derin bi düzeltme yapar 1 2 hafta içerisinde sonra tekrar şu an ki seviyeninde üzerine çıkarız. Bu şekilde 1 yıl içerisinde ath yapar diye öngörüyorum tabi ki bir yatırım tavsiyem yok.
xrp olarak ufak bir yatırımım vardı çok da anlamıyorum bu işlerden zaten ama farkettiğim şey şu btc düşünce hepsi düşüyor ondan dolayı yükselmesini istiyorumyatırımın mı var yatırım yapmayı mı düşünüyorsun hocam
btc yükselince hepsi yükselmiyor sıkıntıda orda başlıyorxrp olarak ufak bir yatırımım vardı çok da anlamıyorum bu işlerden zaten ama farkettiğim şey şu btc düşünce hepsi düşüyor ondan dolayı yükselmesini istiyorum
peki yatırım alanında nasıl yatırım yapmam neye yatırım yapmam konusunda tercih yapmayı öğrenebileceğim bir yt sayfası veya kitap var mı kendimi geliştirebileceğimPetrol yükselirken son birkaç günde çoğu altcoin 1.5 2x yaptı. Sizin nerden girdiğiniz nerden baktığınızı etkiliyor olabilir. Alım yapmak için bu dibi beklemiş ve alım yapmış birisi petrolde böyle yükselirken parasını neredeyse iki katına yükseltti. Petrol yükselirken bitcoin yükselemez gibi ezber bir düşüncenin olmayacağı bir piyasa burası yani çok dinamik. Trump veya başka bir sebep ne olursa olsun bir örüntüsü vardır yani bu örüntünün dinamiğine uygun yatırım stratejisi izleyen kişiler veya kurumlar durumlarından gayet memnun. Kriptoda veya başka bir alanda kazanmak için çok düşmesini beklemekte para kazanmak için tek bir straji değil bunun yerine başka stratejiler için oldukça kazançlı bir değere sahip olabilir şu anki fiyatı düşmeye ihtiyaç duymadan. Birçok insanın kulaktan dolma bilgiye hareket etmeside bir veridir bunu nasıl değerlendirdiğide yatırımcıya kalmış bir nokta. Son olarak hiçbir milyarder insanların zararını kurtarmak için bitcoin almaz, kar elde etmek amacıyla alır. Duruma bu şekilde bakarsak belki yanlışı daha doğru yerde arayabiliriz.kar/zarar tablosuna baktığımızda küçük yatırımcı genel olarak kaybederken büyük yatırımcılar veya kurumlar genellikle kazanıyor. Burda mentalite, strateji, yeterlilik, psikoloji, vakit vb birçok faktör devreye giriyor. Biraz uzun yazmak istedim belki başka okuyan arkadaşlarda olur.
77k olmuşbeyler merhaba bitcoin sizce 120k 125k civarına ne zaman gelir var mı bi tahmininiz