Stres Testinde Çökmeyen Ekran Kartı Oyunlarda Çöküyor

Quiwick

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,313
Arkadaşlar elimde Sapphire Pulse RX7600 ekran kartı var son 2 haftadır çoğu oyunda çöküyor oyunlardan attığı zaman LiveKernelEvent 141 hatası verip duruyor. Ramleri vb.. windowsun kendi aracıyla test ettim sorun çıkmadı işlemcide de sorun yok elimde eski bi 1050ti vardı onu takıp denedim herhangi bir çökme atma vb.. yaşamadım 1 saattir 1050ti takılı oyun oynuyorum bu çökmeler neden kaynaklıdır acaba bilgili arkadaşlar akıl verebilirse sevinirim. Ekran kartı OCCT testinde herhangi bir sorun çıkarmıyor. DDU ile 3 farklı driver sürümü denedim bir fark olmadı.

1785771661122.webp

Son düzenleme:
Testmemvulkan ile bir test et.

Stres testlerinin bir boka yaradığını zaten görmedim.

Yüzde yüzde mi şu an fanlar?
Şimdi yaptım hocam pardon max fan hızıymış o şuan 3500rpm de çalışıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fan devrini bir tık arttır istersen.
Hocam birde shadow of war oynarken 10dk da bir kernel 141 verip oyun siyah ekrana düşüyor gidiyordu peak palworld tarzı oyunlardada aynısını yaşadım fakat bunun kadar sık olmamıştı testte bakıncq şuana kadar bir sorun yok görünüyor neyden şüphelenmemiz lzm

GPU stres testinde geçip oyunda çöküyorsa senin sistemin komple yük altındayken PSU'dan yeterince beslenemiyor olabilir. PSU'yu belirtmemenden çok da iyi bir psu olmadığını anlıyorum doğru mudur?

Geri