❌İndirim Bitti! Zotac RTX 5070 Tı Gamıng Solıd Sff 16gb Gddr7 49.282 TL

3070ti suprim x ten bunlardan hsngisine geçmek mantıklı ya da mantıkdız?

kart aynı kart sadece boyutu küçük soğutması normal boyuta göre daha az haliyle
o kadar bekleyip sff karta 49 bin veresim hiç gelmiyor :D 3-4 aydır ne fırsatlar kaçtı 5070-5070ti arasındaki kararsızlığım ve en iyi fırsatı yakalamak için bekledim finali böyle yapmak istemiyorum :D

o kadar bekleyip sff karta 49 bin veresim hiç gelmiyor :D 3-4 aydır ne fırsatlar kaçtı 5070-5070ti arasındaki kararsızlığım ve en iyi fırsatı yakalamak için bekledim finali böyle yapmak istemiyorum :D
ekran kartı zamı gelecek diyor hocam napalım

ekran kartı zamı gelecek diyor hocam napalım
Valla çinde zam olmuş orda şu olmuş zam gelecekmiş diye diye millet napcağını şaşırdı hocam ben de şaşıranlardan biriyim. bir daha 50nin altını göremem diye aldım ne yalan söyliyim artık piyasayı yükseltmek için bir yalansa da Allahlarından bulsunlar napalım 😄

Valla çinde zam olmuş orda şu olmuş zam gelecekmiş diye diye millet napcağını şaşırdı hocam ben de şaşıranlardan biriyim. bir daha 50nin altını göremem diye aldım ne yalan söyliyim artık piyasayı yükseltmek için bir yalansa da Allahlarından bulsunlar napalım 😄
5070 ti mi aldınız 5080 mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

50 nin altı diyorsanız 5070 ti :D

5070 ti mi aldınız 5080 mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

50 nin altı diyorsanız 5070 ti :D
5070ti ı aldım, yukarıda dediğim gibi bankkartı olanlar için bir kampanya da var 50bin lira üzerine 3bin lira bankkart lira veriyor. Sepete bir iki ıvırzıvırla 50k yaptım aldım. 46.200gibi bi fiyata geldi kart OC olmayan model

valla zamlar gelirse yüksek ihtimal efsane cuma zamanı indirimle şu anki normal fiyatlara alıcaz gibi:uzgunpeepo:
Korede %30 zam gelmiş bile Nvidia tarafına Asya'da genel %20, AMD tarafına da şuan için %10 konuşuluyor. Fakat Hardware Unboxed %40 lara çıkmasını bekliyor GPU zamlarının, yani alacak arkadaşlar 9070xt mi 5070 ti mi artık ne düşünüyosa elini çabuk tutsun demek düşer bize.

oyunlarda sıcaklık değerlerine baktım da 75 derecelere cıkıyor normalmidir. Çok anlamadığım için soruyorum.

Son düzenleme:
oyunlarda sıcaklık değerlerine baktım da 75 derecelere cıkıyor normalmidir. Çok anlamadığım için soruyorum.
Serin değil
60-65 dereecelerde çalışan kartlar serin sayılır. 75 derece sıfır bir kart için durumlar farklıdır üreticiler nekadar normal desede zamanla bu sıcaklık artacaktır. Bu arada 75 derece de fan hızı kaç pm oluyor oda önemli. 75 derecelerde iken fanlar Yüksek değerlerde çalışıyorsa fanlarında ömrü hızlı tükenecektir. Şahsen ben sıfır bir kart alırsam max 65-70 dereceleri kabul edebilirim

• Beğen
Reaksiyonlar: yd58
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,364
Üyeler
200,663
Son üye
nedo61

Geri