Sahibinden Sattıgım M2 SSD Adam Değiştirmiş??? Bu Hangi Ürün?

Ulan hadi 40-50 binlik mal çalıp riske gireni bir nebze anlarım, 2500 tl'lik dandik bir ssd için niye başını belaya sokma riski alır insan?

Geçen yıl rx 570 sattım param güvende ile. Adam aldı tertemiz kartı geri iade etti aynı gün.
İade smsi gelince aradım konuştuk, meğer 8 pinlik kartı 6 pinlik powera bağlamış dingil.
Ekran morarıyor diyip iade etmiş sonra.
Yaptığı salaklığı anlatınca da komisyonu ödersen tekrar alırım falan dedi utanmadan. :D

Ben PG ile ürün satmayı bırak almaya bile korkuyorum artık.
Hırsızı dolandırıcısı yetmiyormuş gibi dangalağı da çok fazla.
dangalağı çok arttı takas pazarlık yok diyorsun zaten piyasanın altı fiyata koyuyorsun hala pazarlıkm ediyor pazarlıkta normal değil yarı parasını istiyor o paraya vereceğime kalsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yasal olarak adamın yapabileceği ne var ki reis yardım etsin.
Çalıştığı avukat vardır bu arkadaşla ilgilenmesini ister dava büyür belki emsal karar falan çıkar

dangalağı çok arttı takas pazarlık yok diyorsun zaten piyasanın altı fiyata koyuyorsun hala pazarlıkm ediyor pazarlıkta normal değil yarı parasını istiyor o paraya vereceğime kalsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çalıştığı avukat vardır bu arkadaşla ilgilenmesini ister dava büyür belki emsal karar falan çıkar
İnşallah diyelim hocam.

Hocam biri bana şunu yazsa avukat masrafı cart curt demeden uğraşırdım 2.500 tl diyip geçmeyin şu adamın sicilinin bozulması bile keyif sebebi olur bana şahsen
yarın avukatıma detayları iletecem zaten böyle bi yorum yapmasaydı ugraşmayacaktım ama şimdi ugraşacağım.

yarın avukatıma detayları iletecem zaten böyle bi yorum yapmasaydı ugraşmayacaktım ama şimdi ugraşacağım.
Uğraş hocam ben olsam uğraşırdım bir de çevrem avukat dolu arkadaşlar , kuzenler , hakim olan kuzenim bile var adalet çevremi sarmış :D

Sicili temiz adam şu kadar küçük şeylerle uğraşmaz heralde zaten.Ekran kartı falan scamlese bi nebze anlayacam
bunlar kendini kurnaz sanan tayfa. orda burda kendini iyilik temsali tanıtıp kimsenin görmediği yerlerde bunları yaparlar.

Sicili temiz adam şu kadar küçük şeylerle uğraşmaz heralde zaten.Ekran kartı falan scamlese bi nebze anlayacam
Uğraşır mı uğraşır hocam memlekette ******** bitmiyor ki

Geçmiş olsun hocam Sahibindende dikkat edin Param Güvende kullanmam demişsiniz ama kullanacak olursanız ürün çalışırken ve kargolarken seri no'su gözükecek şekilde videoya alın %100 kanıt niteliğinde sayılıyor çok rahat çözülür

Uğraşır mı uğraşır hocam memlekette ******** bitmiyor ki

Geçmiş olsun hocam Sahibindende dikkat edin Param Güvende kullanmam demişsiniz ama kullanacak olursanız ürün çalışırken ve kargolarken seri no'su gözükecek şekilde videoya alın %100 kanıt niteliğinde sayılıyor çok rahat çözülür
hocam kanıt var ama sahibinden video kaydını geç şikayet kaydı bile oluşturmadı.

hocam kanıt var ama sahibinden video kaydını geç şikayet kaydı bile oluşturmadı.
Adli tarafta işiniz rahat olur anlamında demiştim Sahibinden'in ben hayatımda bir işi doğru yaptığını görmedim şu yaşıma kadar

Adli tarafta işiniz rahat olur anlamında demiştim Sahibinden'in ben hayatımda bir işi doğru yaptığını görmedim şu yaşıma kadar
Daha alan adını elinde tutamayan yenilemeyi unutan bir şirketten ne bekliyorsun ki hocam :D

Alıntıyı görüntüle
orijinal sattıgım ürün bu.

Bugün iadeye gelen ürüne baktıgımda etiket kalkmıştı sonra ilandaki fotoğraf ile karşılaştırdıgımda bu ürün çıktı
Alıntıyı görüntüle
etiketi yer değiştirmiş ama üstteki 2229 seri no çipinden anladım...
30dan fazla satışım var ilk kez böyle karşılaşıyorum. Şimdi sahibinden mh arıyorum, güncelleme yapacağım

GÜNCELLEME

Sahibinden müşteri hizmetleri hiçbir şey YAPMIYOR!.
Önce yurt içi kargoya gidip tutanak tuttur diyor sonra avukata git yasal süreci başlat diyor. 2500TLlik bir ürün için aylarca uğraştıracaklar.

Alıcımız ise mükemmel..
Alıntıyı görüntüle
Gerekirse forumdan el el para toplayalım su ****** ya dersini verelim dava açmayacagini bildiğinden blof de atmış **

Son düzenleme:
Geri