Fare Seçimi :Atk A9 Yada Zenith Pro Seçimi

A9 plus w11 de optimize değilmiş ona dikkat bence.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yeni sensörden dolayı. 3395 de problem yok.

Bundan önce logitech g502 kullanıyordum kablolu ağırlıklı olan versiyonu. Önceden mouse ağır olsun diye extra ağırlıklı olanı almışız da dünya varmış üstadım zenith pro 56 gr yazıyo kolumda agrı sızı yok. Rampage gibi markalar için 2-3 sene kullanım için çok iyi.
aynen bende öyle düşünenlerdenim ama kullnınca anlıyorsun klavyede yeni aldım erdgonomik yumuşak tuşlu Logi eski kullandığım 2 tane yeğenime vermiştim kullanyım dedim taş gibi ağır geldi tuşlar :)

viper V3 pro para yetişir mi
yetişir

aynen bende öyle düşünenlerdenim ama kullnınca anlıyorsun klavyede yeni aldım erdgonomik yumuşak tuşlu Logi eski kullandığım 2 tane yeğenime vermiştim kullanyım dedim taş gibi ağır geldi tuşlar :)

yetişir
viper alın hocam

A9 plus w11 de optimize değilmiş ona dikkat bence.

Yeni sensörden dolayı. 3395 de problem yok.
Emin misin öyle ibare görmedim hiç öyleyse alınmaz

anladım dostum
bunun çözümü olarak uysb portunu 2ye alınması lazım muhtemelen bu kişiler usb3 ve üzeri portları kullnıyorlar
usb3 portları yüksek frekanslı olması sebebi ile 5ghz olması lazım sağlıklı iletişim için tabi burada üreticininde rolu oynar
ama bunun için fare ayarlarından dip ayarlara getirirse yani 8K dedikleri şeyi 1K hızına getirip fareyi günlük kullanıma getirmeleri durumunda muhtemelen düzelir
2,4 ghz için en ideal portlar usb2 portlarıdır

Darmoshark M3S PRO özellikleri, ₺2700 Zenith ile benzer. Zenith daha pahalı. Rampage yeni rakiplere ayak uydururken en inat ve saçma karar alan firma olabilir. Bu kafayla giderse Havit ve Gamepower'ın yanında duramaz. Neyse bence M3S MAX veya M3 PRO bakılabilir.

Ayrıca Aula V9 Ultra da bir seçenek.

Darmoshark M3S PRO özellikleri, ₺2700 Zenith ile benzer. Zenith daha pahalı. Rampage yeni rakiplere ayak uydururken en inat ve saçma karar alan firma olabilir. Bu kafayla giderse Havit ve Gamepower'ın yanında duramaz. Neyse bence M3S MAX veya M3 PRO bakılabilir.

Ayrıca Aula V9 Ultra da bir seçenek.

baya iyi sçeeneklermiş bunları görmemiştim razeri sipariş verdim ama bunlarıda kenara kaydedeyim ne olur ne olmaz baya kaliteli görünüyorlar

A9 plus kullanıyorum ele çok güzel oturuyor fazla hafif ve küçük olur mu diye korkuyordum ama 1.95 cm olduğum halde çok güzel oturdu elime ağırlığı da çok iyi plusta sanırım bataryası da daha iyi

baya iyi sçeeneklermiş bunları görmemiştim razeri sipariş verdim ama bunlarıda kenara kaydedeyim ne olur ne olmaz baya kaliteli görünüyorlar
onlar da kaliteli ama razer viper zirvede.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,408
Üyeler
200,926
Son üye
PALA16

Geri