7800x3d + 9070xt Kasa Psu Anakart Soğutucu Önerisi

Reaksiyon skoru
2
Merhaba 9070xt ve 7800x3D için kasa psu anakart soğutucu alacağım. Soğutma hava olsa kafi benim için kasa psu anakart için de total bütçem 15k civarı öneri verir misiniz

Gaming gecesinden colorful anakart indirimi takip et yarın akşam 22.00de bütçen bu parçalar için biraz kısıtlı gibime geldi, fiyat performans ürün bak, colorful anakartlarda tam bir fiyat performans

Gaming gecesinden colorful anakart indirimi takip et yarın akşam 22.00de bütçen bu parçalar için biraz kısıtlı gibime geldi, fiyat performans ürün bak, colorful anakartlarda tam bir fiyat performans
anakart olarak asus b850m-k düşündüm ama colorful ile aralarında ne fark var bilmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

soğutucuyla beraber ne kadar bütçe?
17 18

Raijintek cratos 850w almanı öneririm çok kişi öneriyor kasayı zoko yapıştır hocam sıvı soğutma ise muamma kaliteli garanti veren markalara yönel

anakart olarak asus b850m-k düşündüm ama colorful ile aralarında ne fark var bilmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

17 18
Colorful v14 plus ve v15 modellerine bak soğutucu farkı ve fiyat farkı var

anakartta olmazsa olmaz dediğin şeyler var mı ?

Güç kaynağını 850w ve üzeri alın 9070xtde 750w sınır gibi kalıyor biraz anakart olarak b850m-k tercih edilebilir

anakartta olmazsa olmaz dediğin şeyler var mı ?
olmazsa olmaz dediğim şey yok aslında çok giriş seviye olmamasına dikkat ediyorum en azından vram soğutucusu olsun gibi gibi

Merhaba 9070xt ve 7800x3D için kasa psu anakart soğutucu alacağım. Soğutma hava olsa kafi benim için kasa psu anakart için de total bütçem 15k civarı öneri verir misiniz
Vatanda webe özel indirimle Cooler Master Elite 600 850w kasa 9k onu al psu b+ b tier falan olması lazım yeterli. Anakartta b850m-k al 6kya fix

Nzxt b850
Peerless assasins
lianli v100r

ben bu anakartı tercih ettim 7800x3d sistem topluyorum 16 fazlı fiyatı okey geldi fazına göre bence bide atx model istiyordum o yüzden matx b850 lere yönelmedim

6k

3k

3k

6k

Geri