2k OLED Monitör Önerisi

Neden
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Önem verdiğim mat olmaması aslında bunla ilgili çok şikayet gördüm. 4K alsam daha mı iyi onun kararını veremiyorum şu an

Bilgisayara reklam yazılımı indiriyor.

ikinci bir oled monitör alacak kadar halim vaktim yerinde değil :D. ilk kullandığım monitör de g50sf oldu ve açıkçası çok keyif verdi. Glossy deneyimlemedim hiç o yüzden büyük konuşamam.

Karardan ziyade insanlar fiyatı aşırı yüksek olduğundan mükemmel olmasını istiyor. Ancak profesyonel olarak kullanmayacaksanız, eminim düzgün kullandığınız ve bakımını yaptığınız sürece hepsi keyif verecektir.
Mat denemediğim için yorum yapamıyorum ama genel başka ürünlerde gördüğüm mat ekranlarıda pek sevmiyorum o yüzden parlak olsa daha iyi. Dediğiniz gibi bu fiyatlara insan en iyisi istiyor ama ucu bucağı olmayan bi durum 70-80k ilerliyor saçma sapan bir şekilde

Bilgisayara reklam yazılımı indiriyor.
Bunla ilgili geri adım atıp kaldırmışlar durumu diye gördüm. Çok önemli bir olay değil gibi donanımsal olarak

Mat denemediğim için yorum yapamıyorum ama genel başka ürünlerde gördüğüm mat ekranlarıda pek sevmiyorum o yüzden parlak olsa daha iyi. Dediğiniz gibi bu fiyatlara insan en iyisi istiyor ama ucu bucağı olmayan bi durum 70-80k ilerliyor saçma sapan bir şekilde

Bunla ilgili geri adım atıp kaldırmışlar durumu diye gördüm. Çok önemli bir olay değil gibi donanımsal olarak
Bununla ilgili geri adım attıkları falan yok. Microsoft indirmesini engelledik mi ne dedi LG de Microsoft izin verdi diye yaptık dedi.

İşin özeti, kendi gizliliğine saygısı olan ve biraz olsun bu işlerden anlayan bir insan böyle bir firmadan uzak durur.

@Tayfunns bekle der bence yeni ürünler tanıtıldı
Kimine anlatamazsın işte

Bununla ilgili geri adım attıkları falan yok. Microsoft indirmesini engelledik mi ne dedi LG de Microsoft izin verdi diye yaptık dedi.

İşin özeti, kendi gizliliğine saygısı olan ve biraz olsun bu işlerden anlayan bir insan böyle bir firmadan uzak durur.
lg tvler de internete bağlı olduğu sürece sen izlerken rastgele bir frame gönderiyor bir kaç saniyede bir reklamcılara :D

lg tvler de internete bağlı olduğu sürece sen izlerken rastgele bir frame gönderiyor bir kaç saniyede bir reklamcılara :D
Vallahi benim LG TV’yi babamlara verdim, Samsung’u kullanıyoruz artık evde.

Kimine anlatamazsın işte
Doğrudur çok bilgim yok konuyla alakalı monitör 1-2 gündür bakıyorum pek hakim değilim

Doğrudur çok bilgim yok konuyla alakalı monitör 1-2 gündür bakıyorum pek hakim değilim
Özellikleri iyidir de LG işleri çok pisleştirdi. İnsanlar almaya devam ederse tüm firmalar biz de yapalım der bir yerden sonra

o da aynı.. koreli firmalar yapıyor bunu
Elimde başka TV yok, yapıyorsa da bir süre idare edicez 😅 Sonra alırız yeni bir şey

Geri