Yardım Pubg Mobile Bitti mi?

Yok ya bitmedi hala yuva yıkmaya devam ediyor bildiğim kadarıyla

Ya cidden seviyorum ama pubg mobile'da altın seviyeye geldim derecelide, 10 - 12 kill alıp 1. 2. oluyorum hep ama normal PUBG'de direk ölüyorum 1 kişiyi bile öldürmeden, ilk 50'ye bile giremiyorum. Kolsuzum yani FPS yeteneğim yok, PUBG mobile o yüzden sarıyor daha kolay geliyor :D
Pubgnin eşleştirme sisteminden dolayı böyle sen 10 lvlken 200 level adam atabiliyor mobilede çok bot atıyor ama düz pubg aşırı zevkli oluyor takımlı girince

B

Pc veya ps si olupta pugh mobile oynayuyosan kafadan bazi sikintilar vardir dışardasındir arkadaslarla arada oturur vs fln atarsinda baris g izliyip aksama kadar pm oynuyosan ya yaş 12 ya bu isten para kazaniyrsundur yada kafadansın
Hocam mecbur bunu oynuyorum, PUBG indirdiğim dediğim gibi hemen ölüyorum yani oyun bana baya zor geliyor, sebep bu, FPS normalde hiç oynamam zaten ilgim de yeteneğim de yok ama PUBG mobile kolay geldiği için hoşuma gidiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Emulatör oynayan bir çok oyuncu oyunu bıraktı nedeni ise hileler emulatörden kaynaklanan hatalar sürekli oyundan atması ve her sezon güncellemesinde bir çok ayarın tuşun bozulması iyice oynanmaz duruma geldi imkanı olanlar buna yayıncı olan emulatör oyuncularıda dahil tablet alıp aparat alıp klavye mouse bağlayıp öyle oynuyor..
Anladım o zaman belki de sebebi bu, kimse oynamıyor demek ki çünkü bir tane bile oyuna giremedim ne kadar beklesem de

Mobilde 85 lv olana kadar oynadım sonra bıraktım. Son zamanlarda steam pubg oynuyoruz ama hiç tek oynamam arkadaşlarla oynarım. Çok nadir birinci oluyoruz ama beraber oynanınca gerçekten çok eğlenceli. Kendini kolsuz olarak nitelendirmişsin ama yanına 2 kolsuz daha bulsan hiç sıkılmazsın :D
Hocam ben de tek tabanca giriyorum genelde, arkadaşlar başka oyunlar oynuyorlar :D

Kendine daha deneyimsiz rakip arayacağına kendini geliştir derim.
Hocam oyunun seviyeye göre adam çıkarması daha doğru olmaz mıydı? Sonuçta iş değil güç değil okul değil, stres atmak için girdiğim bir yer yani oturup kasıla sıkıla çıldırarak oyun oynamak istemiyorum ben, orta zorluk seviyesi yeterli, şu an PUBG bana aşırı zor geliyor dediğim gibi 1 kişiyi bile öldüremedim yani, PUBG mobile çok daha zevkli :D

Yok ya bitmedi hala yuva yıkmaya devam ediyor bildiğim kadarıyla
PC'de emülatörle oynama bitti o zaman, mobilde ben de oynuyorum şu an maç bulunuyor evet.

Aynen böyleyim işte PUBG mobile çok daha kolay, loot bile yapamıyorum dediğin gibi adamın nerden sıktığını bile anlayamıyorum :(

Mute'ladım sesleri, araplar pakistanlı ve hintli zaten çoğu evet, ama kolay olduğundan zevk veriyor maçlar, PUBG'deki zorluk sistemi sanki tam oturmamış gibi, ilk maçımda bile hayvan gibi adamlar geldi çiğ çiğ yediler beni her seferinde.

Evet öyle oyun klasik çinli oyununa dönmüş, itemler süreli her yer sponsor kaynıyor, renk cümbüşü dediğin gibi, ama oynaması kolay hemen ölmüyorum o yüzden zevkli.
Mobile'i ben korona dönemi oynuyordum sonra bıraktım tabi ama pc pubg çok daha zevkli ben beceremiyorum biraz uğraşsam kendimi gelistirmeye zevk alacamda ben ona bile tembellik yapıyorum. Gidip cs oynuyorum mis gibi

Pubgnin eşleştirme sisteminden dolayı böyle sen 10 lvlken 200 level adam atabiliyor mobilede çok bot atıyor ama düz pubg aşırı zevkli oluyor takımlı girince
Evet böyle sanırım, çünkü beni öldüren adamlara bakıyorum arabayla uçarken spray attı öldürdü adam hile gibi, adam her şeyi fullemişti.

Benim de böyle geldi karşıma hep.

Mobile'i ben korona dönemi oynuyordum sonra bıraktım tabi ama pc pubg çok daha zevkli ben beceremiyorum biraz uğraşsam kendimi gelistirmeye zevk alacamda ben ona bile tembellik yapıyorum. Gidip cs oynuyorum mis gibi
Zor evet, daha kolsuz adamlar olsa aslında birlikte zevk alıcaz da noob'lar vs PRO'lar oluyor biraz şu an, noob vs noob istiyorum ben, kendimi geliştirmek istemiyorum :D

Evet böyle sanırım, çünkü beni öldüren adamlara bakıyorum arabayla uçarken spray attı öldürdü adam hile gibi, adam her şeyi fullemişti.

Benim de böyle geldi karşıma hep.

Zor evet, daha kolsuz adamlar olsa aslında birlikte zevk alıcaz da noob'lar vs PRO'lar oluyor biraz şu an, noob vs noob istiyorum ben, kendimi geliştirmek istemiyorum :D
Aynen benim gibi adamsın. Bizi gidip oyunu yalamis yutmus adamlarla eleştiriyorlar milletin eline oyuncak oluyoruz. Benim rakibim kolsuz olacak ya ben öyle seviyorum

En leş oyun diyebilirim saçma sapan modlar ile oyunun içine ettiler 2022 den sonra çöpe sardı oyun bu oyunu oynayanlar nasıl oynayabiliyor hala aklım almıyor

Aynen benim gibi adamsın. Bizi gidip oyunu yalamis yutmus adamlarla eleştiriyorlar milletin eline oyuncak oluyoruz. Benim rakibim kolsuz olacak ya ben öyle seviyorum
Öyle adamlar bizi vurunca kendilerini iyi oyuncu falan sanıyorlardır

Öyle adama şansa bala bıçak attim mi bende çok havaya giriyorum
Benim demek istedigim bunlar hayatsız ya düşük level adamları vurunca kendilerini e sprocu falan sanıyor olabilirler
Pc başında oyunu şu şekil oynuyorlardir bir kaç arkadaşım var da öyle

Ekler

• 5f7427467152d81240969367.webp
    5f7427467152d81240969367.webp
    32.8 KB · Hit: 10
Pubg mobile biteli cok oldu hocam veletlerin eglenme arenasına döndü. PC varsa PUBG indir bak keyfine. Daha iyisi yok kendi tarzında.

Ekler

• Screenshot_20260808_193255_Steam.webp
    Screenshot_20260808_193255_Steam.webp
    195.9 KB · Hit: 10
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,938
Üyeler
201,073
Son üye