PoopKiller
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 232
Ot gibi yaşıyorum hiçbir amacım yok çokta sıkılıyorum birşeyin bağımlısı olmaya bile razıyım ne yapmalıyım 
evde spor yap dambıl alıpOt gibi yaşıyorum hiçbir amacım yok çokta sıkılıyorum birşeyin bağımlısı olmaya bile razıyım ne yapmalıyım![]()
diğerlerin dediğini boş ver , şimdi git anime izlemeye başlaOt gibi yaşıyorum hiçbir amacım yok çokta sıkılıyorum birşeyin bağımlısı olmaya bile razıyım ne yapmalıyım![]()
bol bol yağlı yemek yiyip kola da içsin lol de oynasındiğerlerin dediğini boş ver , şimdi git anime izlemeye başla
onlar zaten paketin içinde ahri main olma garantilibol bol yağlı yemek yiyip kola da içsin lol de oynasın
Benim gibi Matematik temeliniz zayıfsa attığım kampa bakın derim. Yararlı bilgi öğrenmmenin verdiği haz bambaşka.Ot gibi yaşıyorum hiçbir amacım yok çokta sıkılıyorum birşeyin bağımlısı olmaya bile razıyım ne yapmalıyım![]()
Spora yazıl işe başla ve yabancı dil öğren nu kadar basitOt gibi yaşıyorum hiçbir amacım yok çokta sıkılıyorum birşeyin bağımlısı olmaya bile razıyım ne yapmalıyım![]()