🔥İndirim Razer Viper V4 Pro - 8599 TL!

Bir ara Amerikan firması Razer'a da boykota davet ediyorum sizi.

Alıntıyı görüntüle

Neyse arkadaşlar çok daha iyi ürünler var, Razer diye çocuk tecavüzcülerini hapise atamayan Amerikan markası ürünlere para vermeyin.

O kadar dengesiz ve omurgasızlar ki, Çin devletinden daha komünist ettiler bizi. :kekw:
Wlmouse ekonomik modeli gelmis plastik kasa magnezyum bütçesi yetmeyene güzel, karbon fiberlerin esnemesi hala hoşuma gitmiyor. nordic 54l15 vs 3950hs sensor var kaymak gibi mouse hemde 3 boyu var 4bin tl daha ucuza bunuda tercih edebilir konuya bakip razer düşünenler,ekosistemi olan yine devam edebilir. viper v4pro 3950 in gelişmiş versiyonu razere üretiyorlar sonuçta razer yeni sensore geçene kadar pixart en iyisi razerda kalıyor şuanlık,

Son düzenleme:
1000 stok çekeyim hemen (!) Faker abim yine fakerliğini konuşturmuş Max 5 6 k ya satılmalı bence 2k monitör parası verilmez. 5-6k bile çok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Beast X vb. varken bunlara bu paraları verenlerin oluşu bana komik geliyor.
İnsanlar artık plastiği aştı, magnezyum, karbon fiber ve çeşitli kompozitler ile üretiyorlar bu mouseları.
Bu kadar para veriyorsam karşılığı sadece sensör tarafında olamaz artık.
Beast x de sorun yaşayanlar vardı bana pek güven vermiyor da gidip yinede v4 pro ya vermem şahsen bu kadar.

Son düzenleme:
Gördüğüm en toxic konu olabilir

Razerde gördüğüm viper serisinde yenilikleri yapıyor genelde, adamlar ilk oyuncu mouse çıkardı, ilk 8khz raporlama pazara çıkardı, razer ekosistemi ihtiyaci olan alabilir ürünü büyütülecek bir durum degil bence ben wlmouse sword x kullanıyorum memnunum ergo dışı mouse rahatsız ediyor. Amazon olmasa yeni çıkan razer fiyatlarını bu kadar aşağı göremeyiz zaten döviz sabit kalırsa friday indirimleri yurtdisi satis fiyatlarına çekme ihtimali var amazonun
İçi gözüken böceğe benzettim yada deri atan bir yılana

Paylaşım için teşekkürler fakat mouse için çok fazla para marka modelden bağımsız

Beast x de sorun yaşayanlar vardı bana pek güven vermiyor da gidip yinede v4 pro ya vermem şahsen bu kadar.
Örneğin?
Her mouseta problem yaşayanlar olur, önemli olan bunların kronik olup olmadığı.

Razer planlı eskitmede dünya lideri olabilir kullandığım mouse garantisi bittikten 1 hafta sonra bozuldu haberiniz olsun satın alma kararınızı ona göre verin...

Razer planlı eskitmede dünya lideri olabilir kullandığım mouse garantisi bittikten 1 hafta sonra bozuldu haberiniz olsun satın alma kararınızı ona göre verin...
Bilmediğimden soruyorum, kanıtı var mı hocam?

Viper V3 pro var bende 5kya 9 taksite almıştım sanırım bunun ne kadar farkı var bence alınmaz bu fiyata gibi

Viper V3 pro var bende 5kya 9 taksite almıştım sanırım bunun ne kadar farkı var bence alınmaz bu fiyata gibi
benim gördüğüm tek fark batarya, kalanı pek fark edilmeyecek iyileştirmeler. aradaki farka değmez tabii. ben şimdi olsa viper v3 pro da almazdım zaten

daha çarşamba günü razer da v3 pro aldım bende. 4.5k verirken açıkçası kendime 'nabıyon olm bu kadar para verilir mi?' gibi içimden sitem etmedim değil.

Son zamanlarda mouse kablosu mousenin altına kaçmaya başlamıştı bende fareyi değiştirirken en azından şu dedikleri 3395 sensör mcu artık her neyse araştırdım(gemini kankamla 😁). eski mousemi zaten ergonomik sebeplerden dolayı almıştım model d wired'i. bu razer v3 te baya iyi hissetirdi rahat. Çoğu önerdiği uygun fiyatlı ergonomik çin menşeili ürün neredeyse Türkiye pazarında kalmadığı için bende Razer'e yöneldim. Hani daha 2. şarjına takmadım %34 kaldı. Şu an için çok güzel.

Faceit sezon 9 a 1700 puanla başlattı, şu an 1800 barajını aşmış durumdayım. daha önce ki mouse ile bu barajı aşamamıştım. 😁

daha çarşamba günü razer da v3 pro aldım bende. 4.5k verirken açıkçası kendime 'nabıyon olm bu kadar para verilir mi?' gibi içimden sitem etmedim değil.

Son zamanlarda mouse kablosu mousenin altına kaçmaya başlamıştı bende fareyi değiştirirken en azından şu dedikleri 3395 sensör mcu artık her neyse araştırdım(gemini kankamla 😁). eski mousemi zaten ergonomik sebeplerden dolayı almıştım model d wired'i. bu razer v3 te baya iyi hissetirdi rahat. Çoğu önerdiği uygun fiyatlı ergonomik çin menşeili ürün neredeyse Türkiye pazarında kalmadığı için bende Razer'e yöneldim. Hani daha 2. şarjına takmadım %34 kaldı. Şu an için çok güzel.

Faceit sezon 9 a 1700 puanla başlattı, şu an 1800 barajını aşmış durumdayım. daha önce ki mouse ile bu barajı aşamamıştım. 😁
Deathadder V3 Pro'da kronik scroll encoder sorunu var. Genellikle 1 sene icinde ters yone gitmeye bazen de algilamamaya basliyor. Viper V3 Pro alsaniz daha mantikliydi madem Razer alacaktiniz. Asagidaki konular ufak bir kismi. Neredeyse herkeste zamanla ortaya cikiyor bu sorun.

Son düzenleme:
Dediğim gibi ergonomik seçenek olarak tek bu vardı. simetrik mouselar elimi çok yorduğu için(krampa kadar giden sıkıntılar) o yüzden viper almamıştım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,434
Üyeler
201,204
Son üye
indecator

Geri