5K altında 2 m2 ssd slotlu bu model iyidir anlık olarak hepsiburada'da 4.4K
![]()
Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 5.550,72 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ben 5k altına sıfır olarak bu alınır diye bunu attım ikinci ele girersen çok daha seçenek olur sen bütçe de aradığın özellik de belirtmemişsin ki sadece am5 anakart dedinİkinci el b650m gaming plusmu alınır b850mg mi yoksa sıfır bumu
Hocam beni update yapmama sağlayabilsin uzun süre götürsünben 5k altına sıfır olarak bu alınır diye bunu attım ikinci ele girersen çok daha seçenek olur sen bütçe de aradığın özellik de belirtmemişsin ki sadece am5 anakart dedin
B650m-r ile 7800x3d’ye kadar kullanırsınHocam beni update yapmama sağlayabilsin uzun süre götürsün
Peki sem napardın bu üçünden hangisini alırdınB650m-r ile 7800x3d’ye kadar kullanırsın
Arkadaşlar B650M-R önermiş direk alabilirsin ben kullanıyorum yağ gibi anakart.Amd işlemci için anakart alcam en fp ve güncel beni götürebilecek uzun süre götürekbilecek ve fiyatıda pahalı olmalayan modeller hangilsridir
Hocam ikinci el bakıyorum maks 5Hocam ben anakartta çok seçiciyim o 3 anakartı da almazdım. Senin bütçen ne kadar
Maks 5’se b650m-r al güzel anakartHocam ikinci el bakıyorum maks 5
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
0da olabilir
Peki sebep nedir alınmazmı o 2 kartHocam ben anakartta çok seçiciyim o 3 anakartı da almazdım. Senin bütçen ne kadar