İntel Arc B580 İçin Termal Macun Önerisi

B580'ler aşırı ufak formatta çok çok az ısınan kartlar. Eski sahibinin içini tamir sebepli açmadığına emin misiniz?
Alalı baya oldu 5 6 ay falan hem garantiside vardı hazır sistem ile alınmıştı şuana kadar bi sorununu görmedim sıcaklık problemi dışında
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Thermalright olan normal ped, çipe süreceksen ya faz değişimli ped kullanacaksın ya da mx7 gibi sağlam macunlardan kullanmanız önerilir
Mx7 iyi midir? hem benim daha çok işime gelir işlemcininkinide değiştirdiğim için önceden mx 6 ve aeronaut kullandım mx6 biraz dışarı atıyordu sanki

Alalı baya oldu 5 6 ay falan hem garantiside vardı hazır sistem ile alınmıştı şuana kadar bi sorununu görmedim sıcaklık problemi dışında

Mx7 iyi midir? hem benim daha çok işime gelir işlemcininkinide değiştirdiğim için önceden mx 6 ve aeronaut kullandım mx6 biraz dışarı atıyordu sanki
Mx6 çok yoğun bir macun. Mx7 daha dengeli daha iyi

Bu kart çıkalı 2 yıl ya oldu ya olmadı yani 7/24 çalıştırmadıysan termal macun yapmana gerek yok

Eğer ısınıyorsa bence başka şeyleri kontrol et belki fan ayarları vs. Bozuktur veya 2.el aldıysan önceki sahibi OC vs. Yapmış olabilir DDU ile sıfırladın mı ?

kaça almıştın hocam kartı
6.5 7 civarı

Elimde thermal grizzly aeronaut vardı onla değiştirdim değerler bu şekilde şuan çok kötü durumda değil ve çok sessiz durumda
41874.webp

Normalde 110 fps lerde sıcaklık 86 87 de fanlar full hızda 95w değerinde çalışıyordu

Geri