🔥İndirim Shark Ninja Nc300eu 7in1 Dondurma Makinesi 3 Adet Dondurma Kabı 9599 TL

Bu paraya 9 taksit nc502 modelini almıştım, çok pratik ve kullanışlı alet. Temizlemesi kolay, kullanımı kolay. Daha öncede söylediğim gibi üşengeç bir insan olmama rağmen ben bile dünya kadar tarif denedim. Kendim tarifler yarattım. Eğlenceli alet. Basit bir sahlep baz ile yapamayacağınız şey yok. Petro kimyasal şeker bulamaçları yerine, içeriği-malzemesi belli bir dondurma yiyorsunuz. Yani verdiğiniz her kuruşa değer.

3 hafta önce 10in1 olanını 9 taksit ile amazondan 10500 e aldım. daha 1 kere milkshake yaptım ama kesin kullanıcam :D

aga ben airfryer her gün kullanıyorum nerdeyse. Bu boş muhabbeti olup olmadık her yerde niye yapıyorsunuz ? Ciddi soruyorum para falan mı veriyorlar bunun için ?
Airfryer'lar artık herkesin evinde olduğu için talep azaldı neredeyse o yüzden fiyatların düşmesi normal. Ayrıca çok da işlevsel bir ürün. Şu yorumu yapanlar sebep sonuç ilişkisi kurmayı bilmiyorlar, bomboş yorumlar. Kurduğu bu mantıkla kahve makineleri falan da düşmesi gerekirdi, tam aksine arttı fiyatları.

Airfryer'lar artık herkesin evinde olduğu için talep azaldı neredeyse o yüzden fiyatların düşmesi normal. Ayrıca çok da işlevsel bir ürün. Şu yorumu yapanlar sebep sonuç ilişkisi kurmayı bilmiyorlar, bomboş yorumlar. Kurduğu bu mantıkla kahve makineleri falan da düşmesi gerekirdi, tam aksine arttı fiyatları.
yorumun alnından öpüyorum

zamaninda eve niye bilgisayar aliyorsun , internet kafe var ya diyenler ile bunlarin arasinda ben bir fark gormuyorum. Kendileri bir seyi kullanmadigi zaman o urunu kafalarinda cop olarak belirliyorlar aninda

hocam tamam airfryer iyi olsun haznesine taş değmesin

Telefona ne gerek var dumanla haberleşmek varken dışarda (!) Bazıları sadece yorum yapmış olmak için yazıyor şuraya. Sen dışarıda yemek satılıyor diye evde yapmıyor musun bilader bu ne saçma argüman. Bence on numara ürün ve markası da kaliteli, ihtiyacı olan içinde ne olduğunu bildiğim şeyi yerim diyene muhteşem ürün. Adam indirimi görmüş paylaşmış alacaksanız alın almayacaksınız da ben alırdım almazdım yaygarası yapmayın.

ne boş yaptınız arkadaş tamam en iyi sizin airfryer

Ah Aysun Kayacı ah, zamanında değerini bilemedik..

Geri